Walk off the Earth

De vrijdagavond is vooralsnog voor The Voice Of Holland. Maar het gaat niet lang meer duren voordat Walk off the Earth de wereld gaat veroveren. Een hele avond YouTube-filmpjes kijken van deze Canadese coverband is absoluut geen straf. En kijken naar Paul Turner dus wel.

Enerzijds maken ze van iedere clip een pareltje, anderzijds zijn ze gewoon ontzettend goed. Voor hen is muziek als kunst. En hun kunst is muziek. Ze doen namelijk niet alleen erg leuke dansjes, ze kunnen ook nog eens erg goed zingen! Kortom: kijk en geniet.

Links:
Official website
WOKE op Facebook
WOKE op Twitter
WOKE op YouTube
Sarah Blackwood op Facebook
Sarah Blackwood op YouTube

8 reacties on “Walk off the Earth”

 1. Anke Beantwoorden

  Ik zag vanochtend hun Somebody that I used to know voor het eerst, echt wow! Vind hun andere covers ook heel tof, maar die blijft er voor mij toch wel uitspringen.

 2. Sylvia Beantwoorden

  Heb het filmpje van Walk of the Earth gisterenochtend op Facebook voorbij zien komen, zo ontzettend gaaf! En idd, dat Paul Turner – hoe schattig ik hem ook vind – door is, is me een compleet raadsel..

 3. Laura Beantwoorden

  Haha geweldig dit, deel echt totaal dezelfde mening met je. (Zelf wat betreft die vreselijke paul) Heb toevallig gisteren de hele avond Walk Of The Earth op youtube zitten bekijken, die zullen binnenkort gaan doorbreken!

 4. des Beantwoorden

  ik snap gewoon niet waarom heel nederland nog naar tvoh kijkt. ik vind het steeds saaier.

  los daarvan: dit bovenste filmpje heb ik inmiddels tig keer gezien, maar ik vind ze nog steeds erg goed !

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *