New in: Dorothy Perkins

Een bestelling op het wereld wijde web is zo gedaan. En daardoor zit ik nu opgescheept met onderstaande kledingstukken van Dorothy Perkins. Stiekem vind ik dat helemaal niet erg natuurlijk, want een beetje vrolijkheid tijdens de gure winterdagen kan ik wel gebruiken! Wat is jouw favoriete webshop?

New in
Red deco colourblock dress £25.00

New in
Orange star print pleat skirt £25.00

6 reacties on “New in: Dorothy Perkins”

 1. Chantal Beantwoorden

  Oh dat jurkje is echt heel leuk!
  Mijn favoriete webshop? Bol.com denk ik wel ja, maar ook Bruna.nl doe ik nu steeds vaker.
  Met Cosmox heb ik een haat/liefde relatie. Ze worden helaas steeds slechter.

 2. Eva Beantwoorden

  H&M toch wel.. Cheesy.
  Gisteren bij Dorothy Perkins gekeken voor jurkjes, maar durfde maattechnisch niks te bestellen, geen idee welke goed zou zitten. Sad 🙁

 3. Anke Beantwoorden

  Leuke bestelling! Ik moet die webwinkel ook echt eens gaan checken 😉 Maar bestel zelf eigenlijk weinig kleding online, net zoals hierboven meer boeken. Maar heb 1x Zalando gebruikt en ben daar wel tevreden over 🙂 Gebruik ook wel eens shopvip.com, slechte service maar soms is de aanbieding gewoon te aantrekkelijk…

 4. Vera Beantwoorden

  Och potdikkie wat is dat toch weer een heerlijk jurkje!

  Heb geen speciale webshops. Vind echt winkelen toch gewoon t prettigst. Al moet ik zeggen dat Amazon ook wel een erg prettige plek is om zo nu en dan wat tijd door te brengen ;-).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *