Voetbalvrouw tijdens het EK

Een jaar terug vierde ik nog een klein feestje omdat Ajax landskampioen werd. Mijn vader zat namelijk in het publiek en dan begint er bij mij toch ook wat te kriebelen. Dit jaar gaf mijn vader geen kik. En terwijl ik laatst een panelgesprek bijwoonde over hebbedingen voor vrouwen, scandeerden honderden mensen de namen van onze Ajacieden.

KNVB Shirts
Ik, een voetbalfanaat? Nee. Maar stiekem vind ik het opkomende EK toch wel een tikje spannend. Over een kleine twee weken barst de gekte los, maar om zelf helemaal van top tot teen in het oranje uitgedost gekleed te gaan tijdens dit voetbalspektakel is niet helemaal mijn ding. Waar mijn hartje wél sneller van gaat kloppen zijn onderstaande damesshirts (over hebbedingen voor vrouwen gesproken): de officiële KNVB t‐shirts met opdruk van EnStyle.nl.
Ik ben vooral gecharmeerd van het shirt met de opdruk I love Wesley, Ibrahim, Rafael, Robin, Arjen, maar het witte shirt met de tekst Voetbalvrouw zie ik ook wel zitten en kan ik mooi afwisselen met mijn Bavariajurkje.

Je scoort zo’n shirt al voor € 14,95 óf je doet mee aan de winactie hier op mijn blog.

Winnen?
Laat in een reactie achter waarom jij het damesshirt moet winnen, inclusief je e-mailadres en maat (S, M, L of XL). Op donderdag 31 mei om 17:00 uur kies ik uit de inzendingen de leukste reactie. Succes!

Deze winactie is gewonnen door Ryanne: “Voetbalvrouw? Nee, nog erger, ik ben voetbalsupportervrouw. Mijn man is er een van de zachte kern van Ajax. Soms aardig gevloek, heel wat oehhhhs en vooral het laatste: Helaas mop, vanavond voetbal dus geen … (vul hier je favoriete serie in). Maar ik ben wel een echte seizoensupporter. Twee jaar terug zaten wij midden in de verhuizing en zaten wij hard te klussen terwijl iedereen aan het juichen was. We hebben dus dit jaar wat in te halen. Dat willen we natuurlijk fashion-verantwoord doen. Dus laat mij alstublieft niet in een oranje zeeman-één-keer-in-de-droger-en-ik-lijk-wel-5kg-aangekomen-te-zijn-shirt lopen…”

Enstyle.nl

13 reacties on “Voetbalvrouw tijdens het EK”

 1. appelig Beantwoorden

  Vroeger was ik heel fanatiek als het om het Nederlands elftal ging. Daarna juichte ik met Partner mee als Ajax kampioen werd (gratis etentje voor mij :-)) en als NEC Europees mocht spelen.

  Ik moet altijd weer even inkomen als er een EK of WK aankomt. Het meedoen met de voetbalpool helpt al enorm! Vorig jaar zat ik echter met een geleend oranje shirtje (ik had gewoon geen leuke kunnen vinden) op het werk te juichen. Dat gaat me dit jaar toch niet gebeuren zeker? 😉
  Ik denk dat een M wel gaat passen. Ik vind ze allemaal wel leuk, maar ik ga toch voor de minst opvallende. Nummer drie!

 2. Emma Beantwoorden

  Ik zou de slechtse voetbalvrouw ooit zijn. Ik stond ooit eens te juichen, bij een wedstrijd van mijn ex vriendje, voor de tegenpartij (oeps, sorry schatje). Ik en ballen gaan gewoon niet samen. Er is niets meer aan te doen. Maar er is één uitzondering: de bitterballen die tijdens de rust voor mijn neus staan. Die gaan er één vóór één in. Niet een mist! En met zo’n kek t-shirt (maatje m) ‘scoor’ ik nog sneller!

 3. Lieke Beantwoorden

  Ik moet vast een keer werken terwijl Nederland speelt en om ons team dan te supporten moet ik toch wel een oranje-shirt hebben om ze aan te moedigen! En als jij dan ook aan het werk bent, ren ik naar je toe, in mijn oranje shirt, voor een high five, dan weet meteen iedereen in het gebouw dat Nederland bezig is om wereldkampioen te worden, Yaay!

 4. Anke Beantwoorden

  Ja! Over 2 weken begint het alweer 🙂 Ik heb hier en daar al een paar oranje straten gesignaleerd, haha. Wesley, Ibrahim, Rafael, Robin en Arjen zijn helaas alleen niet mijn favoriete spelers 😉 Die shirtjes en printjes zijn wel heel leuk bedacht, maar ik hou het denk ik toch maar bij een effen oranje shirt.

 5. Saar Beantwoorden

  Ik ben dol op ek’s en wk’s. Met zijn allen voor de buis met lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk is alles om me heen versierd in het knal-oranje en ik? Ik heb de perfecte outfit aan natuurlijk! Maar… dit jaar zal dat niet zo zijn, want ik kan gewoon niks leuk vinden en als ik wat leuks vind loopt er net iemand voorbij in PRECIES dezelfde outfit. Dat zou natuurlijk niet gebeuren als ik zo’n gaaf shirt (Maatje S) aan zou hebben wat ik gewonnen heb op Xd44ntjuh.nl =) Fijne wedstrijd!

 6. Des Beantwoorden

  verdorie!! ik ben helemaal niet zo’n ekfan, maar eigenlijk moet ik dat niet zeggen, want ik vind die shirtjes wel heel leuk, en doe dus gewoon mee, want ik vind het wel leuke shirtjes!

  dus waarom ik een shirtje moet hebben in maat m: omdat ik dan tijdens het hardlopen helemaal in ek-sferen ben. EN: om mij juist nog meer in EK sferen te brengen. EN!!! omdat ik net getrouwd ben en dus het shirtje: bij mij is het moeilijk scoren helemaaaal bij mij past.

 7. Wendy Beantwoorden

  Met het WK in 2010 heb ik ontdekt hoe leuk het kan zijn om met een leuke groep gezamenlijk voetbal te gaan kijken in de kroeg. Ik ben normaal helemaal niet van het voetbal, maar ik werd helemaal meegesleept in de Oranje-Gekte. Met de AH beesies in mijn haar en op mijn kleren gespeld, stond ik het hardst mee te juichen! En toen die finale, nou laat ik daar maar niet over beginnen. Wat waren we allemaal verdrietig en wat voelde we ons rot.

  Dus waarom zou ik een shirtje moeten winnen? Omdat ik nu nog harder ons team wil aanmoedigen en dat werkt (naar mijn mening) het beste als je op en top Oranje bent! Dus ook qua kleren! En nou heb ik wel een simpel oranje shirtje, maar met één van deze shirtjes zal ik natuurlijk wel extra opvallen. Tijdens het EK wil ik als een “voetbalvrouw” onze mannen aanmoedigen! Dus mocht ik winnen, doe mij dan maar het voetbalvrouw shirt in maatje M alsjeblieft.

  Ow ja, nog een reden: ik ben jarig tijdens het EK. 😉

 8. Joyce Beantwoorden

  Wat een leuke winactie zeg! Ik vind vooral het shirt met de tekst “voetbalvrouw” erg leuk.
  Omdat mijn vriend het liefst de hele dag voetbal kijkt (en ik voetbal zelf ook de allerleukste sport vind) noemt men mij “voetbalvrouw”.

  Ik zit altijd in de kroeg met de wedstrijden van het NL elftal, maar dit jaar moet ik alle 3 de wedstrijden werken 🙁 En daar baal ik van als een stekker! Want het is in de kroeg uiteraard veel leuker om te kijken! Dus met zo’n shirt maakt het de wedstrijden al een stuk aangenamer 😉

 9. brenda Beantwoorden

  Jaaa het kan nog! 🙂

  Leuk zo’n winactie! Zo vervelend ik het vind als het ‘gewone’ wedstrijden zijn, suf saai en boring, maar als het EK of WK in beeld komt, kan ik niet wachten totdat alle gekheid op een stokje in de winkels te vinden is, want ja ik moet er dan wel een beetje hip in oranje bijzitten! Met wuppies – beessies – bavariajurkje – leeuwenstaart, hoedje mutsje armband sjaal, tja wat heb je allemaal ga ik helemaal los met vlaggetje in de hand! Ik schreeuw BOEEE als de scheids niet doet wat die moet doen, en spring tegen het plafon als er wordt gescoord!tja zo suf als het ‘normale’ voetbal waar ik bij in slaap val, zo fanatiek ben ik bij oranje en al mn ‘helden’! 😀 hihi

 10. brenda Beantwoorden

  oh ja maat.. S of M.. tja hoe valt het!.. Sje dan maar. i like de bovenste!

  ohja! ennuh 13 juni ben ik jarig en spelen ze HOE LEUK! mijn verjaardag staat dus ik in het teken van kom oranje en juich en vier mee 🙂

 11. Ryanne Beantwoorden

  voetbalvrouw? Nee, nog erger, ik ben voetbalsupportervrouw. Mijn man is er een van de zachte kern van Ajax. Soms aardig gevloek, heel wat oehhhhs en vooral het laatste: Helaas mop, vanavond voetbal dus geen …(vul hier je favoriete serie in)

  Maar ik ben wel een echte seizoensupporter. 2 jaar terug zaten wij midden in de verhuizing en zaten wij hard te klussen terwijl iedereen aan het juichen was. We hebben dus dit jaar wat in te halen.Dat willen we natuurlijk fashion-verantwoord doen. Dus laat mij alstublieft niet in een oranje zeemanéénkeerindedrogereniklijkwel5kgaangekomentezijn-shirt lopen…

 12. Danielle Beantwoorden

  Bedankt voor alle superleuke reacties meiden!
  Ik heb jullie even in spanning gehouden, maar de winnaar van het EK-shirt is geworden…

  *tromgeroffel*

  Ryanne!

  Bedankt voor alle inzendingen en schroom niet om de volgende keer weer mee te doen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *