Mijn naamketting | It’s all in the name

Ik gruwelde er als klein kind een beetje van, maar sinds Carrie Bradshaw uit Sex and the City met een prachtige scène in Parijs de naamketting (weer) op de kaart heeft gezet, is het een blijvende modetrend waar je u tegen zegt. Waar je gewoonweg alleen maar respect voor kunt hebben, want je loopt tenslotte met je eigen naam om je nek.

Vroegâh en nu
Sommige gênante modetrends wil ik eigenlijk het liefst vergeten, zoals de tattoo choker en de plastic speentjes aan een felgekleurde veter om je nek. Anderzijds kan ik sommige terugkomende modetrends alleen maar met open armen ontvangen, zoals de plateauzool, de shorts en de legging. En als Beyconé de naam van dochtertje Blue Ivy om haar nek hangt, Lauren Conrad verschillende keren met haar naamketting (én ring) in the Hills wordt gespot en er binnenkort zelfs een filmposter met naamketting in de bioscopen hangt, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik moest de welbekende naamketting anno nu.

Personal branding
Toen ik op Mijnnaamketting.nl terecht kwam, viel ik als een blok voor een magenta roze exemplaar en bedacht een sterk staaltje personal branding. Sinds kort loop ik namelijk rond met de naam van mijn blog om mijn nek. Hoe origineel wil je een visitekaartje hebben? Carrie herinnert zich haar leven in New York als ze haar naamketting terugvindt. En als ik een blik op mijn ketting werp, dan denk ik aan alle talloze mooie momenten die ik kan delen met jullie op mijn blog.

De keuze is reuze!
Naast de verschillende kettingen vind je in de webshop van Mijnnaamketting.nl ook armbandjes, enkelbandjes en ringen. De verzending is gratis en met de kortingscode xd44ntjuh krijg je ook nog eens 8% korting op je bestelling! What are you waiting for?

De naamketting in deze review werd verstrekt door MijnNaamKetting.nl

9 reacties on “Mijn naamketting | It’s all in the name”

 1. Olga Beantwoorden

  Even iets anders he: werkt jouw domein nou op 2 namen? Want ik dacht dat je er op een gegeven moment daniellelakeman van had gemaakt.. XX

 2. Kelly Beantwoorden

  Wow mooi zeg staat heel leuk je hebt een ook leuke kleding aan! Ik vond je comment echt grappig op mijn site hihi over de bieb en toen zat jij in de bieb hahahahaha! 😉

 3. Ilja Beantwoorden

  Nice! Ik vind deze roze versie mooier dan de glimmende gouden Carrie versie. Maar toch verwacht ik dat naamkettingen ooit gaan verdwijnen in het bakje bij de tattoo choker 🙂

 4. Maris Beantwoorden

  Ik liep vroeger als kind ook altijd met een naamketting. Toen was er een tijd dat alleen Anita’s nog een gouden naamketting droegen, en daar haakte ik af. Maar nu ik jou deze zie dragen krijg ik kriebels. Wat staat het leuk!

 5. Lyanne Beantwoorden

  Wat een mooie ketting! Ik vind het vooral origineel dat je je blognaam hebt gekozen en dat hij roze is. Dat heb ik in ieder geval nog nooit gezien!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *