The String Doll Gang

Have you caught the String Doll craze? String Dolls zijn kleine sleutelhangerachtige figuren. Ze zijn érrug schattig en je kunt er zelfs Voodoo op uitoefenen. Bovendien heeft iedere doll een naam en beschrijving die je op Kamibashi kunt lezen. De poppetjes worden handgemaakt in Thailand uit één stuk draad. Daarna worden ze gepimped met allerlei accesiores, zo is elk poppetje uniek. Wat dacht je van een schattige engel, een geheimzinnige arabier of een superheld? Hieronder vind je een aantal fijne exemplaren die je op Kamibashi, Saan_ha of op Jai Dee Giftshop kunt kopen. Ik raakte er zelf voor het eerst in aanraking mee in een winkel in Amsterdam. Inmiddels staat de teller op vijf, maar mijn collectie uitbreiden met een nieuwe vangst vind ik helemaal niet erg! Het is tenslotte mijn favoriete souvenir geworden en zo kocht ik ze op een markt in Frankrijk, Amsterdam, Parkpop, Lowlands en Pinkpop.

1 reactie on “The String Doll Gang”

  1. mehs Beantwoorden

    hi

    ik heb er zelf een stuk of 8 maar hier in belgie vind je er echt geen. tenzij jij een winkeltje weet ofzo zou ik dat graag vernemen als dat kan

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *