Une Nouvelle Dépendance

Ik heb een nieuwe verslaving. En stiekem schaam ik me er een beetje voor. Ik ben bang dat ik straks mijn web-log ga verwaarlozen. Ik ben me aan het verplaatsen op het wereld wijde web. En hoe dat allemaal komt? Ik ging op onderzoek uit op het Ellegirl Forum. Afgelopen dinsdag had ik een meeting met zeven andere Ellegirls forum leden die ook in het tweede jaar van de opleiding Media en Informatiemanagement (MIM) zitten. Met drie klasgenootjes en een paar wildvreemde meisjes ging ik eten in een pizzaria. Hoewel ik al sinds juni 2006 lid ben van het forum, ben ik nooit écht actief geweest. Ik vind de gebruiksonvriendelijkheid echt het toppunt. Hoe kun je hier in hemelsnaam je weg in vinden? Ik ben dan ook serieus van plan de directie te gaan mailen met mijn ideeën over een optimaal werkend forum. Persoonlijk vind ik ook dat éénentwinigjarige jongedames zich niet meer mogen vertoeven op zo’n forum. Maar ik doe dat dus wél en met mijn ruim tachtig berichten wordt ik misschien voor mijn vijfentwintigste nog een uber ellegirl. Zal ik dan ook rondlopen met  een 2.55? Een leren legging met een oversized trui? Cover girl mascara dragen, aangeprezen door ANTM? Zal ik die vreselijk lelijke Uggs ineens aan mijn voeten hebben hangen? Een marktplaats winkel hebben met mijn oude (maar niet versleten) kleding? Of mijn mond maar niet kunnen houden over die gwedlige H&M trend? Ik verwacht zelf van niet. Maar die verslaving om berichtjes te posten dringt vooralsnog diep door in mijn hersencellen. To be continued?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *