The Boyfriend Tag

Omdat ik het zó leuk vind om de antwoorden van jullie lovers te lezen, kon ik natuurlijk niet achterblijven met The Boyfriend Tag! Komt ‘ie…

01. Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar?
O: Hoogstwaarschijnlijk een tv-serie, daar is ze echt verslaafd aan. Gewone televisie kijkt ze nauwelijks, want ze haat reclame tussendoor. Qua genre zijn het meestal vrouwenseries als Cougar Town, New Girl, Gossip Girl, Pretty Little Liers of The Carrie Diaries. Tussendoor kijkt ze ook naar fantasierijke series als Game of Thrones en The White Queen. Samen kijken we graag spannende series als Rookie Blue en Chigaco Fire.
D: Ik kijk zo nu en dan ook nog wel een film hoor. En voor RamBam en Wie Is De Mol maak ik een uitzondering, dat kijk ik ‘live’ op televee.

02. Noem iets dat ze niet lust.
O: Je kunt beter vragen wat ze niet eet, want er zijn veel dingen die ze misschien best lekker vind, maar gewoon niet eet omdat ze het niet kent. Ze komt uit een gezin waar aardappelen, groenten en vlees het menu van de hele week vormt. Hierdoor is ze erg kieskeurig geworden qua eten en eet ze geen vis, bepaalde groenten niet en wanneer ik iets nieuws kook, is het altijd de vraag of Danielle het wil proberen of niet.
D: Dat klopt, ik ben nu eenmaal erg kieskeurig en eigenwijs. Ik heb gewoon een exquise smaak ;-).

collage_01

03. Jullie zijn uiteten, wat bestelt ze te drinken?
O: Appelsap of gewoon water. Als ze in de stemming is, wil ze ook nog wel een rood wijntje bij het eten bestellen. In ieder geval geen koolzuurhoudende frisdrank, want ook prik lust ze niet.
D: Ik moest even slikken toen ik op onze eerste date appelsap bestelde, gelukkig keek hij niet raar op.

04. Wat is haar schoenmaat?
O: 39, behalve als het schaatsen zijn.
D: Of Nikes. Dei vallen zó klein.

05. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
O: Knutselspullen en/of foto’s. Net als haar moeder kan ze uren ongestoord knutselen of door fotoboeken bladeren.
D: Grappig, want sinds ik fulltime aan het werk ben doe ik dit niet zo vaak meer. Gelukkig heb ik Instragam voor onderweg en kan ik daar eindeloos door foto’s ‘bladeren’.

06. Wat is haar favoriete broodje?
O: Een ciabatta van de grill met mozzarella, pesto en ham.
D: Ham? Nee… tomaat!

07. Noem iets dat ze elke dag zou eten als het kon.
O: Cheescake, het liefst die van de Cheesecake Factory of Starbucks. Anders is het Strawberry Cheesecake ijs van Albert Heijn ook welkom.
D: Amen.

08. Wat is haar favoriete ontbijt?
O: Een warme bagel met banaan en kaneel, met een cappuccino en een smoothie erbij.
D: En dan natuurlijk het liefst bij Bagels & Beans!

09. Wat is haar favoriete muziek?
O: Net als ik, is ze gek op rockmuziek. Haar favoriete band is later ook mijn favoriete band geworden: Editors. En omdat we van hetzelfde genre houden, gaan we graag samen naar muziekfestivals of concerten. Hoogtepunten waren onder andere Hurts, Muse, The Killers en Birdy. En we zijn al zeker 4 keer samen naar Rock Werchter geweest.
D: Goed dat je het zegt, ik zet nú gelijk even Spotify aan.

10. Wat is haar favoriete sportteam?
O: Waarschijnlijk weet ze geen enkele club of team op te noemen, want ze heeft echt helemaal niks met sport. Echter valt het me wel altijd op dat ze tijdens het EK, WK of Olympische Spelen wel ineens opleeft en zin heeft om Oranje in actie te zien komen. Dus als ik een team zou moeten noemen, zou dat TeamNL zijn. Van welke sport dan ook.
D: Ho, wacht even. Ik was natuurlijk net als mijn vader voor Ajax, tot hij overstapte naar AZ. Toen wist ik het niet meer. En ik geef toe, ik geniet nu intens van het schaatsen en alle medailles!

11. Welke kleur hebben haar ogen?
O: Groen/Grijs….denk ik? (shit, ik val door de mand)
D: Groen, grijs of blauw. Iedere dag een ander kleurtje.

12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
O: De vaatwasser inruimen. Ik krijg altijd op mijn kop dat ik de vaat te veel opstapel, waardoor het niet goed schoon wordt. Nu mag ik alleen nog maar uitruimen en niet meer inruimen. Maar ik hou niet van een rommel in de keuken, dus als ik vaat tegenkom, zet ik het stiekem gewoon zelf in de vaatwasser.
D: Dat klopt, de vaatwasser is gewoon echt niet aan jou besteed!

13. Waar is ze geboren?
O: In het ziekenhuis in Hoorn.
D: Mooie tijden waren dat. Zeg, jij weet ook alles!

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
O: Cheesecake blijft favoriet.
D: We vallen in herhaling. Trouwens, ik bén bijna jarig. Yes!

15. Wat voor een sporten heeft ze allemaal gedaan?
O: Sinds we een relatie hebben, is ze niet erg sportief geweest. Ik geloof dat ze in een grijs verleden gevoetbald heeft, verder zou ik het niet weten. Ze heeft wel al lang het voornemen om te gaan hardlopen. Ik ben alleen bang dat ik zelf niet mee zal lopen, want ik heb zelf dus een enorme hekel aan hardlopen.
D: Ik deed jaren aan jazz-ballet, daarna handbal, fitness en inderdaad voetbal. Sporten is eigenlijk niet aan mij besteed, terwijl ik vroeger als kind toch best hard kon rennen…

collage_02

16. Wat zou ze uren kunnen doen?
O: Een goede tv-serie kijken. Als ze er helemaal in zit, kijkt ze zo het hele seizoen af.
D: En shoppen! Vriendinnetje Eva heeft inmiddels geleerd dat als ze met mij afspreekt haar goede schoenen aan moet doen, ha!

17. Wat voor een uniek talent heeft ze?
O: Sarcasme. Ze kan soms zo enorm sarcastisch uit de hoek komen, dat het lastig te ontdekken is of ze het meent of dat het een grapje is. Ze maakt hier dankbaar gebruik van.
D: Mhuahaha.

18. Hoelang zijn jullie al samen?
O: Begin deze maand vierde we ons 4-jarig jubileum. Als het aan mij ligt, volgen er nog vele jaren.
D: Lijkt mij een goed plan!

17 reacties on “The Boyfriend Tag”

 1. Shanti Beantwoorden

  Wat een leuke tag 🙂 En leuke foto’s allemaal! Eens kijken of ik mijn vriend een keer over kan halen hem ook serieus in te vullen.

 2. Eva Beantwoorden

  Hahaha lekker ding <3
  Hij is super leuk geworden! Telkens als ik er eentje lees denk ik echt dat ik Joppe ook nog eens moet overhalen 'm in te vullen ^^

 3. Appelig Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke post is dit. Jullie zijn heel goed op elkaar afgestemd zo te lezen, er zullen vast nog vele jaren volgen. 🙂

 4. Indira Beantwoorden

  “shit, ik val door de mand” hahaha! Nee, volgens mij wel goed gedaan toch? Ik heb deze tag ook een keer gedaan, echt grappig op zijn antwoorden te lezen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *