Liefde voor limited BRÅKIG collectie van IKEA

Afgelopen weekend leerde ik een nieuw Zweeds woord. Naast Hej, God Jul en God Morgon zou ik het woord Bråkig voortaan te pas en te onpas willen gebruiken. Gewoon, om rebels te zijn. Jij weet natuurlijk meteen waar dit Zweedse woordje vandaan komt. I to the KEA…

De nieuwe limited editon BRÅKIG (rebels) collectie van IKEA werd ontworpen in samenwerking met ArtRebels, een creatief collectief uit Kopenhagen. De mix van Deens design, mode en kleur vind ik zó gaaf, dat ik dit graag met jullie wil delen. Er is veel gebruik gemaakt van pastelkleuren, grafische prints en lichte houttinten. Like!

De ontwerpen van ArtRebels staan dan ook bekend om hun grafische harlekijn patronen. Deze gekleurde ruiten lopen daarom als een rode draad door de BRÅKIG collectie heen. Van opbergdozen en dienbladen (deze nam ik mee naar huis) tot behang en servies. Ook heeft IKEA in samenwerking met ArtRebels een aantal oude bekenden in een nieuw jasje gestoken. Zo is de FROSTA kruk nu ook verkrijgbaar in hippe pasteltinten. Waarom, wáárom heb ik niet meer ruimte in huis?

Stiekem heb ik dan ook een aantal items uit de shop van ArtRebels aan mijn wishlist toegevoegd en staat het maken van deze DIY skab op de planning. En oh, vergeet niet om IKEA Nederland op Pinterest te volgen voor nog veel meer inspiratie!

Wat vind jij van deze limited collectie?

IKEA BRAKIG limited collectie 2014

31 reacties on “Liefde voor limited BRÅKIG collectie van IKEA”

 1. Quincy Beantwoorden

  Ikzelf vind het er leuk uitzien. Ben sowieso een fan van IKEA meubilair echt een coole stijl. Overigens grappig dat jij CU2 nog kent, dat waren nog eens tijden!

 2. Sheelagh Beantwoorden

  Die poef is cool, IKEA blijft vernieuwen, love it. Ik heb laatst ook iets heel tofs bij IKEA gekocht: een kussen in de vorm van een zalm. (google: Lisel ikea kussen). Helemaal te gek!

 3. Nathalie Beantwoorden

  Jaaa we zijn weer allemaal fan. Ikea is goed bezig. Ik hoop ook op een nieuwe Stockholmcollectie. Die is altijd zooo gaaf.

 4. Dagmar Beantwoorden

  Wauw wat een toffe dingen zitten er tussen! Ik wordt er hebberig van… het is dat ik al zoveel spullen in mijn kamer heb staan, anders wist ik het wel hoor ^^

 5. Karlijn Beantwoorden

  Ja, ik vind dit zo’n mooie collectie. Was ook super blij toen ik bij de Ikea was en er nog heel wat spullen lagen. Ik heb een kussenhoes en het dienblad mee naar huis genomen. En jij?

 6. Talitha Beantwoorden

  Ik ben verliefd op deze collectie! Heb je hun nieuwe PS-collectie al gezien? Die vind ik ook zo mooi… Bedankt trouwens voor je reactie op mijn blog! 🙂

  • Danielle Beantwoorden

   Jazeker, er staan al een paar items op mijn wishlist die ik van de PS collectie zou willen hebben. Jij?

 7. Ilse Beantwoorden

  Heel mooi deze collectie! De PS collectie is inderdaad ook heel tof. Alles met de Scandinavische stijl is sowieso prachtig.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *