Valentijnsliefde… of haat?

De cheesiness van Valentijnsdag. Ik haat het. Maar ik houd wel van cadeautjes. Van mijn vriendje. En van samen uit eten gaan. Ik houd ervan om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Maar nog liever de slappe lach. En daarmee ga ik het met de standaard Valentijnskaartjes echt niet redden. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief. Do you dare give one of these cards to the person you love?

valentijn_08

valentijn_07

valentijn_06

valentijn_05

valentijn_04

valentijn_03

valentijn_02

valentijn_01

14 reacties on “Valentijnsliefde… of haat?”

  1. Leonie Beantwoorden

    Hehe, die laatste is leuk. Daar komt mijn ‘ik hou maar een ieniemienie beetje van jou’ dicht bij in de buurt (:

    En dankjewel voor je lieve comment! (mijn reply system is kaduuk).

  2. jonne Beantwoorden

    Grappig en edgy! Die met dat facial hair kan ook erg gevoelig liggen hoor! Uberhaupt haar en mannen geloof ik 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *