Tag: Liebster Award

Het moest er weer een keer van komen. Een gloedjenieuwe blog. Na bijna een maand afwezigheid kon ik er na het ontvangen van de Liebster Award van Eva niet meer onderuit. Dus maak ik bij deze mijn comeback.

De regels van de Liebster Award zijn (voor zover nog niet bij iedereen bekend):
1. Vertel elf feitjes over jezelf.
2. Beantwoord de elf vragen die aan jou zijn gesteld.
3. Stel elf nieuwe vragen aan bloggers die je nomineert voor deze award.
4. Kies negen bloggers uit met tweehonderd of minder volgers om te nomineren.
5. Ga naar hun blog en laat hen weten dat ze genomineerd zijn.
6. Bedank de persoon van wie je de nominatie ontvangen hebt en link terug naar zijn/haar blog.

Elf feitjes over mij
1. Ik dacht niet dat ik zó snel zo kunnen wennen aan het verhuizen naar Amstelveen. Het samenwonen. Een flat. Een week voordat ik vertrok zat ik huilend bij mijn ouders op de bank, inmiddels voelt mijn eerste echte huis als mijn thuis.
2. Ik huilde ook bij het kijken van de allerlaatste aflevering van Gossip Girl. En Medium. En The O.C.
3. Soms kwijn ik weg in zelfmedelijden.
4. Bij het zien van kleine kinderen rammelen mijn eierstokken.
5. Ik ben stiekem eigenlijk heel erg verlegen.
6. Op de laatste dag van Rock Werchter ben ik het vaak zat en wil ik slapen. Niet in een tent, maar in mijn eigen bed. Genieten van een écht tiolet en een douche. Een dag ná Rock Werchter verlang ik alweer naar het volgende jaar.
7. Er is niets wat ik liever zou willen dan naar mijn droomstad new York.
8. Ik heb een ietwat exorbitante smaak. Volgens mijn vrienden en familie dan. Ik vind het doodnormaal.
9. Ik heb een favoriet jurkje die ik (bijna altijd) aan doe bij een museumbezoek.
10. Soms kan ik best sadistisch zijn.
11. Ik ben al sinds mijn jeugd dol op verzamelingen. Zo spaarde ik zelf beertjes, barbies, postzegels, popppen en knuffeles. Zeepjes, concertkaartjes, labels van merken en spullen van Winnie the Pooh, dolfijnen en kikkers. Tegenwoordig verzamel ik kleding, schoenen en accessoires.

Wat zou je altijd nog eens willen doen wat je eigenlijk niet durft?
Alleen op reis gaan (voor langere tijd) naar de andere kant van de wereld.

Wat is je favoriete stad in Nederland?
Amsterdam. Deze stad voelt als ’thuiskomen’. Een plek waar je jezelf mag én kunt zijn.

Waar zou je nog wel eens willen wonen?
New York!

Balpen, vulpen of potlood?
Potlood. Omdat ik linkshandig ben, maak ik áltijd vlekken met het schrijven met een balpen. En een vulpen is dan al helemaal geen optie.

Waar ben je bang voor?
Dat ik verdrink in verdriet als één van mijn liefste dierbaren zal overlijden.

Wat is je lievelingseten?
Cheesecake!

Als je nu nog een kinderfeestje kon geven, wat zou je dan gaan doen?
Een themadag, waarbij al mijn vriendinnetjes verkleed moeten als prinses, toverfee of heks. Dan gaan we naar Het Land van Ooit, houden we meest spannende speurtocht ever en mogen we op de foto met Kloontje.

Wat zou je droombaan zijn?
Hoofdredacteur zijn van een gerenommeerd tijdschrift.

Waar zou je willen dat je heel goed in was, maar ben je dat totaal niet?
Omgaan met (onverwachte) veranderingen. Ik kan op dit soort momenten heel driftig en kwaad worden. Dan ga ik schreeuwen, shoppen en slaan. Ik moet beter leren om dingen te accepteren zoals ze zijn.

Waarom en wanneer ben je begonnen met bloggen?
Dan was in de zomer van 2005. Ik had toen al een eigen website (MSN Groups) en mijn blog was een logische opvolger om mijzelf niet alleen online, maar ook op het gebied van schrijven te (blijven) ontwikkelen.

Wat zijn je favoriete films?
Les Miserables, Dirty Dancing en Grease.

Mijn elf vragen aan de bloggers die ik nomineer
Waar mag iemand je voor wakker maken? Lees jij weleens je horoscoop? Kun je een beetje met je baas opschieten? Hoe oud zou je willen worden? Schuilt er een kunstenaar in jou? Ben je tevreden met je eigen uiterlijk? Bestaan er leuke schoonmoeders? Hoe lief ben jij voor jezelf? Wat wilde je vroeger worden? Hoelang zou je zonder je telefoon kunnen? Wat vind je van de uitdrukking: wie schrijft die blijft?

De negen bloggers aan wie ik deze tag doorgeef
LiekeSpijker
BodineLouise
NinaManuhutu
Alyssaa
18elf
Appelig
Vera-Elizabeth
StyleSpy
SomeoneGinger

12 reacties on “Tag: Liebster Award”

  1. appelig Beantwoorden

    Ja, dat lijkt me ook wel een hele leuke baan, hoofdredacteur. 🙂
    Bedankt voor de Award! Ik weet niet of ik ‘m overneem, ik was met awards en tags gestopt. 😉

  2. LNNK Beantwoorden

    Leuk om te lezen. Ik ben bang voor hetzelfde als jij.. Dat ik verdrink in verdriet als één van mijn liefste dierbaren zal overlijden.
    Hopen dat we dat voorlopig nog niet mee hoeven te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *