New in: Vans Authentic Slim Watercolor

Vans Authentic Slim Watercolor

Het was liefde op het eerste gezicht. En ik moest en zou ze kopen. Met mijn nieuwe Vans – de Teal Watercolor Colorway Authentic Slim om precies te zijn – sprong ik een gat in de lucht. De de naam van de schoen is een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Wat mij betreft kan de lente nu niet snel genoeg beginnen! Are you ready for spring?!

Vans Authentic Slim Watercolor

Vans heeft weer off the wall zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn portemonnee zou gaan trekken. En bij het bezoeken van de website zag ik dan ook nog veeeeeeeeeeel meer mooie exemplaren. Wat is – naast de Vans Authentic Slim Watercolor natuurlijk – jouw meest favoriete paar?

12 reacties on “New in: Vans Authentic Slim Watercolor”

  1. Michelle @ the World is a Book Beantwoorden

    Wat een toffe schoenen! Ik vind die met gestreepte kleurtjes en met de luipaard printjes heel leuk 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *