Sunshine Cleaning

Sunshine CleaningRose (Amy Adams) en haar zus Norah (Emily Blunt) hebben moeite om rond te komen en starten vervolgens een ongewoon schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in misdaadlocaties: Sunshine Cleaning. De zussen worden gesteund door hun vreemde vader Joe (Alan Arkin) die helemaal in hun idee mee gaat.

Samen met Mandy en Crissy begaf ik me na onze heerlijke pizza naar Pathé Tuchinski. Nadat we hadden ontdekt dat andere bioscoopbezoekers werden belaagd door een muis, heb ik mijn voeten tijdens de film niet meer op de grond gezet. Dit kon echter de pret van de film niet bederven, want die was gewoon ontzettend goed. Ik ben dol op het soort humor in deze film en kon het niet laten om Mac hardop een ongelofelijke eikel te noemen. Na de film bleef ik me af vragen wie dat ene meisje nu toch was. En ineens wist ik het. Dé secretaresse van The Devil Wears Prada. Dé hoofdrolspeelster in The Young Victoria. Beter bekend als Emily Blunt. Tijdens de film had ik dus echt niet beseft dat ik naar haar acteerwerk zat te kijken. En wat doet ze dat goed. Samen met Amy Adams weet ze een prachtige film neer te zetten.

Life’s a messy business.

7 reacties on “Sunshine Cleaning”

 1. Eva Beantwoorden

  Ja heb je hem gezien ja? 🙂
  Hip… Ik had wel gedownload maar was geen dvdrip en moet ik achter mn pc gaan zitten dus ik denk dat ik nog even wacht ^^
  x

 2. Saar Beantwoorden

  Film wil ik zeker ook nog zien. En een muis in de zaal? Bah, vind muizen maar 3x niks.

  Wat lief dat je me linkt!

 3. Aïsha Beantwoorden

  Hmmm, ken deze film niet! Maar eventjes kijken dan! Alleen is er weer lekker weer in zicht, dus kan dat nog wel ff duren..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *