Betoverd door Twilight

Op de een of andere manier kwam ik vandaag steeds in aanraking met schrijfster Stephenie Meyer. Ten eerste ben ik het derde deel van de Twilight serie aan het lezen: Eclips. En waan ik me weer in de wereld van Bella en Edward. Daarnaast werd vandaag de recensie over haar boek Zielen op Vrouw.nl gepubliceerd, waar ik natuurlijk alleen maar lyrisch op kon reageren. Het boek ligt al klaar op mijn boekenplank om verslonden te worden.

’s Middags oordeelden Claudia, Marlies en ik elkaars ‘mannen’. Ik liet ze een aantal foto’s zien van Robert Pattinson (voor de niet wetenden: dé vampier in Twilight). Zij vonden hem niet bijzonder. Maar ik werd bij Harry Potter al betoverd door zijn schoonheid. Die gozer heeft echt een gigantisch sex appeal.

En toen belden daarstraks mijn ouders vanuit hun vakantieadres in Italië. Mijn moeder vroeg uit het niets of ik de film Twilight al had gezien. “Ja, en de tweede film komt volgens mij binnenkort ook uit.” En toen vertelde mijn moeder hét nieuws waar ik sprakeloos van werd en alleen maar OMFG op kon zeggen. Ze waren vandaag in het dorpje Montepulciano en daar stonden allemaal mensen te wachten. Nieuwsgierig als mijn ouders zijn, vroegen ze wat er aan de hand was. “Er vinden hier opnames plaats voor de nieuwe film van Twilight,” was het antwoord. Mijn moeder wist dat dit bij mij zeker in de smaak zou vallen. Ze vroeg aan een meisje of ze een foto van deze zekere Robert mocht zien en maakte daar een foto van, speciaal voor mij. Ik zit nog steeds te stuiteren op mijn stoel, waarom zit ik hier? Waarom ben ik niet bij mijn ouders in Italië? Ik ben de lunch van vanmiddag met de genomineerden voor de Musical Awards al bijna vergeten (maar ik zal jullie hierover zeker nog inlichten later deze week) en kan alleen maar denken aan die prachtige betoverende ogen waarin ik maar al te graag wil verdrinken.

Ik moest even nadenken waarom de opnames in hemelsnaam in Italie plaatsvonden. Toen wist ik het weer. De familie Volterra. Ik beschreef het dorpje aan mijn moeder: “met stadsmuren en een groot mooi plein met een fontein,” deze hele beschrijving leek te kloppen. Op dit moment bevind ik me op een roze wolk, waar ik niet meer vanaf wil komen. Dát is wat de Twilight serie dus met je doet.

Twilight
Kristen Stewart

Twilight
Loslopend wild: Robert Pattison

Twilight
Plaats delict

20 reacties on “Betoverd door Twilight”

 1. Marieke Beantwoorden

  Klein detail: tis Robert PattiNson (met een N), maar verder snap ik je helemaal! Wat onwijs cool dat je ouders daar stonden! *jaloers*

 2. Saar Beantwoorden

  Ben er nog steeds niet uit of ik de ophef over de film de ophef laat of toch maar kijken waar iedereen het nou over heeft.

  Maaaar ik zou het wel super vinden als ik van die supersterren tegen zou komen zeg. Wat jammer dat je nou in dit koude kille Nederland zit.

 3. Shazz Beantwoorden

  Hums… ik ben totaal onbekend met het hele fenomeen Twilight…. Ik ga op onderzoek uit 😀

 4. Eline Beantwoorden

  Ik ben net als Shazz helemaal onbekend met dit fenomeen. Iedereen is lyrisch, maar ik heb geen flauw idee 😛

 5. Olga Beantwoorden

  Arme jij… maar misschien krijg j enog wel eens de kans om ze te interviewen of zo. Jij weet nooooit waar je later terecht zult komen in je tijdschriftewereldje! xxxx.

 6. Annika Beantwoorden

  Net als Shazz en Eline ben ook ik onbekend met het hele fenomeen Twilight. Ik heb er niks mee en zal er denk ik ook niks mee krijgen. Maar wel erg tof dat je ouders in de buurt waren en aan je dachten… 😉

 7. Laura Beantwoorden

  Whaha wat gaaf zeg, maar zijn die foto’s ook echt door je moeder gemaakt dan? Want een foto van een foto lijkt het me niet.
  Toen ik in Hollywood was belandde ik plotseling per ongeluk in een filmset waar ze dus ook net aan het opnemen waren, volgens mij was het de film Bruce Almighty. Wel grappig want toen ik die laatst zag dacht ik ineens heee dat heb ik in het echt gezien!
  Verder hou ik totaaaaal niet van deze films als twilight enzo enne Harry Potter sex appeal? Ieeeh jaks.

 8. Louise Beantwoorden

  Dat is nog eens gaaf :D! En ik vind dat Harry Potter geen sex-appeal heeft. Als ik al eentje uit moest kiezen (ogv het boek dan), dan koos ik voor Sirius Zwarts :P.

 9. sheila Beantwoorden

  Ik vond de film nou niet bepaald geweldig. Komt misschien ook omdat ik het echt een jeugdboek vond waarbij het eigenlijk puur om een liefdesverhaal gaat. Het vampierengedeelte had er net zo goed uitgelaten kunnen worden, het is dat het nu erg ‘in’ is. Harry Potter heeft veel meer diepgang, ook voor een jeugdboek, al haalt dat het ook niet met het boek de Golden Compass. Die hadden ze net zo goed niet kunnen verfilmen, want de film komt niet eens in de buurt van het schitterende boek.

  A’ways… het boek heb ik met moeite uitgelezen, omdat ik zo benieuwd was waar de ophef over ging (wat betreft de film). Heb het nu gelezen en gezien en snap het echt niet. Het boek is zelfs nog beter dan de film.

 10. Danielle Beantwoorden

  @Laura; nee dit zijn foto’s die ik van internet geplukt heb! 😉 en nee niet harry potter heeft sex appeal, maar robert pattinson speelt er ook in.. en díe heeft dan sex appeal.. harry potter zelf niet hoor 😉

  @Louise; Robert Pattinson speelt in een film van harry Potter! 😉 Daarin is hij sexy, harry potter zelf niet nee 😉

  @Sheila; is het boek van the golden compass echt zo goed ja? die wil ik dan ook echt nog eens lezen!

 11. Renee2 Beantwoorden

  He! Zag dat je ook twitter hebt :p ff vraagje. Het doet zo raar bij mij! Ik kan niet naar de site, hij heeft aan dat ik een bestand moet opslaan? Heb je daar ook last van?

  x Renee

 12. Renee Beantwoorden

  Ohh.. dat klinkt wel handig inderdaad! Ga ik maar eens downloaden denk ik. Bedankt! De storing was trouwens tijdelijk, hij doet het gewoon weer.

  xx Renee

 13. Martine Beantwoorden

  Ow, wat ERG voor je dat je niet bij je ouders was! Maar ik ben het eens met Olga, het zal vast nog komen 😉 . Dank je voor je leuke mail, ‘k zag ‘m net en werd er helemaal blij van 😀 . Natuurlijk is het antwoord een volmondig JA en dat ga ik je ook nog even terugmailen, haha. Liefs van Martine x x

 14. Aïsha Beantwoorden

  Ten eerste: Snorry, al zo lang niet meer op je blog geweest!

  Ten tweede: aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh! WAT FRUSTREREND DAT JE NIET MET JE OUDERS MEE WAS! Wel leuk dat ze jou erover belde 😀
  Ik had eerst de film gezien, wil ook graag de hele serie lezen, maar eerst maar de 3 boeken waar ik in bezig ben uitlezen.

  Fijn weekend meis!

 15. Lisa Beantwoorden

  Robert Pattinson… ‘Nuff said (:
  Kristen Stewart kreeg laatst een MTV Movie Award (ja, Robert ook, natuurlijk :P)… die ze liet vallen. very awkward. Heb je dat gezien?
  x

 16. Pingback: XD44NTJUH

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *