He’s just not that into you

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore proberen hun liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook echt doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, van hem hoeft dat niet. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

Een komedie van 129 minuten. Hoe houdt je dat in hemelsnaam vol? Sanne, Marjoke, Tessa, John en ik namen de proef op de som en lieten ons meeslepen door de lovende recensies en de vele meespelende bekende acteurs. Terwijl John na een half uur lag te slapen, genoten wij (de meiden) van het meeslepende liefdesdrama dat zich voor onze ogen afspeelde. We waren het er allemaal over eens: dit was een heerlijke film. Toen ik later mijn zus sprak, bleek niet iedereen deze mening met ons te delen, zij vond de film net zo slaapverwekkend als John. Ik vond het bijzonder om zoveel fijne en vooral bekende acteurs in één film te zien spelen, de schattige Ginnifer Goodwin, gladjakker Kevin Connolly, sexy Scarlett Johansson, hottie Bradley Cooper, de altijd charmante Justin Long, good old Ben Affleck, always good looking Jennifer Aniston, de geheimzinnige Jennifer Connelly en onze stoere Drew Barrymore.

Na Love Actually en Alles is Liefde, is dit zeker een kaskraker die naar mijn mening niet in je DVD collectie mag ontbreken.

6 reacties on “He’s just not that into you”

  1. Chantal Beantwoorden

    Ik heb hem toevallig vorige week gezien, hij was leuk, maar wel erg langdradig en superrrrr voorspelbaar! Maar ach, het is een romantische film met leuke trekjes. Dus slecht is die niet!

    Het enige wat me stoorde was dat dit weer een film is met een hoop Hollywood acteurs. Nauwelijks bekende mensen. Jammer, want ik denk eerlijk gezegd dat dat de film beter had gemaakt. Maar goed 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *