Series: Best of 2010

My 2010 Favorites: Series

Natuurlijk keek ik dit jaar naar mijn favoriete The CW-series. Gossip Girl, 90210 en Vampire Dairies bezorgden mij wekelijks 120 minuten kijkplezier. Met vriendjelief keek ik samen naar stoere (mannelijkere) series als Jericho en Flash Forward, maar we genoten ook van Mercy (dé nieuwe Greys) en natuurlijk, natuurlijk, natuurlijk was het dit jaar feest met Glee! En dan waren er nog de nieuwe seizoenen van Bering Erica, mijn geliefde Dexter, Army Wives en mijn favoriete sitcom van dit jaar: Cougar Town. Maar de grote winnaar van dit jaar, dat is Veronica Mars. Ik heb zelfs een traantje gelaten bij de laatste aflevering, ben iedere keer weer blij als ik tijdens Gossip Girl de stem hoor van Kirsten Bell en kom nu tot de beschamende ontdekking dat ik hier nooit een blog over heb geschreven. Dus bij deze…

My Ultimate Favorite

Veronica Mars

12 reacties on “Series: Best of 2010”

 1. Kimberley Beantwoorden

  Glee heeft duidelijk indruk gemaakt, ook hier in NL.. Maar Veronica Mars kijk ik eigenlijk niet (schaamte). Dit jaar heb ik me suf gekeken naar Grey’s Anatomy, the Fringe, Vamp Diaries en Glee. Net5 heeft het goed gedaan (en RTL5 ook een beetje)!

 2. Eva Beantwoorden

  Ik heb dat volgens mij wel eens op tv gezien, nooit gevolgd want series op tv kijken is de hel :p
  Misschien toch maar eens gaan downloaden eigenlijk. Al hoewel ik nu allen maar Glee en GG kijk en dat nog met moeite maar bij kan houden :p

 3. Linda Beantwoorden

  Veronica Mars is ook mijn all-time favorite! Destijds keek ik af & toe een aflevering en dat vond ik wel leuk, anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met downloaden en sindsdien is t echt all-time favorite!

  Glee en Gossip Girl vind ik ook helemaal te gek. Ook een dikke aanrader: How I Met Your Mother!

 4. fleur Beantwoorden

  Ik ben nog steeds boos dat Jericho en Flasforward zomaar gestopt zijn! Dexter is wel mijn favoriet,samen met Heroes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *