Saybia in concert

Na maanden van afkickverschijnselen en hopeloze blikken naar de concertkaartjes, was het 4 december eindelijk weer zover om te stampen, gillen, mee te bleren en een gehoorbeschadiging op te lopen in Paradiso. Tevens was dit een mooie gelegenheid om Eva weer eens te ontmoeten en bij te kletsen.

Na een zware dag school dumpten we onze tassen in een kluisje op het centraal station en liepen op ons gemak naar het Leidscheplein. Daar gingen we op zoek naar een fijn uitziend restaurant. Toen we eenmaal ergens binnen gestapt waren merkten we op dat dit best een afzetterig restaurant was. Een ieniemienie stokbroodje, een flesje water voor ruim twee euro, extra betalen voor een gepofte aardappel en aangebrand vlees. Het was dus niet eens lekker maar onze buikjes waren wél goed gevuld om voor de deur van Paradiso plaats te nemen.

Na het krijgen van een bevroren kont en steeds meer ongeduldige mensen, opende Paradiso de deuren en namen we plaats aan de zijkant van het podium. Like whohaa! Best places ever?! Op het voorprogramma stond Grand Avenue (bekijk het concert op Fabchannel) Best een geinig bandje, maar toen de zanger van Saybia zijn mond eenmaal opendeed kon de avond niet meer stuk. Die vent kan echt geweldig zingen, het is gewoon bijna eng. Nadeel is dat zijn uiterlijk te vergelijken is met die van een aardappel. Maar daarvoor volgden we het voorbeeld van deze jongeman.

Om alle foto’s te bekijken kun je hier klikken en voor de paar filmpjes die ik heb gemaakt klik je hier. Wat er verder nog op het lijstje staat? 28 februari HIM in paradiso en 12 maart the Editors in de Heineken Music Hall.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *