Fijne Kerst en tot 2008!

Dag allerliefste mensen. Hier zit ik dan, op de computer bij mijn vriendje thuis. Normaal zou ik voor jullie met Paint Shop Pro een allermooiste kerstgroet in elkaar flansen. Maar bij gebrek aan een mooi plaatje en een creatief programma, wil ik jullie dus gewoon een simpel getypt heel erg fijne kerst wensen en een supervet 2008!

Ik weet dat ik mijn web-log – en tevens die van jullie – behoorlijk verwaarloosd heb. Mijn goede voornemen is dan ook dit in het nieuwe jaar helemaal goed te maken. (Dus hou me in de gaten!)

Met dit logje wil ik dan gelijk het jaar 2007 afsluiten. Een zeer enerverend jaar kan ik je wel vertellen. Natuurlijk hebben jullie altijd mijn updates gelezen en zijn jullie geheel op de hoogte van al mijn hoogtepunten en dieptepunten. Hieronder toch nog even een opsommingen van de meeste memorabele momenten.

Het vorige jaar sloot ik samen met vriendinnetje Robin op een geweldige manier af. Ik bezocht eind januari een geweldige show van Blue Man Group (het was óók hun jaar in 2007) en heb ik in januari mijn Shizzle Aap Elma in Groningen een bezoek gebracht en óók mijn zusje Olga in Assen. De planning voor het nieuwe jaar is dan ook deze allerliefste meisjes regelmatig een bezoekje te brengen.

Februari begon met het ontmoeten van mijn allerliefste vriendje. 18 februari is dé datum, dat betekend dat we nu alweer 10 maanden samen zijn en ik hem natuurlijk nóóit meer kwijt wil! Door hem maakte ik kennis met het militaire leven. Hij ging naar de KMS in Weert en ik hang de student uit in Amsterdam. De weekenden zijn van ons en de telefoonrekening kent ongekende hoge tijden.

In maart werd dit kleine grote meisje alweer 20 jaar en ik moet je zeggen dat ik dit met overmatig gebruik van Malibu goed gevierd heb.

In april begonnen de zonnestralen alweer hun gezichtje te laten zien en bezocht ik mijn vriendinnetje Eva in Arnhem. Dit was één van de vele meetings die in dit jaar nog zouden volgen. Samen gingen we dit jaar naar concerten van Stone Sour, Snow Patrol, Saybia, Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam. Op koninginnedag was ik met het gezin in Rennesse om de 50ste verjaardag van mijn moeder te vieren.

En toen begon eindelijk de zomer. Een zomer dat voor mij niet lang genoeg kon duren. Samen met Nick, Robbert en Elma ging ik naar Pinkpop. Ik hou van concerten en ik hou van rockende muziek! Samen met Robbert maakte ik een tripje naar Brussel en ging ik met Robin naar Barcelona, een stad waar ik verlieft op geworden ben.

De zomervakantie werd afgesloten met het afscheid nemen van Nick, hij vertrok naar Afghanistan. Robbert ging zoals al eerder gezegd naar Weert. En ik werd weer student aan de Hogeschool van Amsterdam. Het was ongelofelijk goed geweest dat ik er een jaar tussenuit was geweest. Het gaat nu echt super goed op school en het meest belangrijke: ik hou het nog vol ook! Ik ben dus echt wel van plan om deze opleiding wél af te maken!

En nu zijn we alweer in het laatste weekje van het jaar. Nick is gisteren weer thuis gekomen en wij genieten allemaal heerlijk van onze vakantie (maar niet van de kou!) tot volgend jaar mijn allerliefste snoezelige mensen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *