O Daniëlle, Where Art Thou?

Het is alweer twee maanden terug dat ik mijn laatste blog schreef. Het was zelfs een blog met reden tot een feestje, ik mag mijzelf namelijk alweer 10 jaar blogger noemen. En in die 10 jaar is er zóveel veranderd in de blogwereld, dat ik er de afgelopen weken gewoon even geen zin in had. Bloggen kost namelijk tijd. Heel veel tijd. Dat is op zich niet erg, maar de laatste weken had ik ook wat andere dingen te doen. Daarom neem ik jullie mee in een klein overzicht wat mij op dit moment hartstikke bezighoud…

An die arbeit

Samen met mijn collega’s werk ik aan een hartstikke mooi, tof en vernieuwend winkelconcept. Je voelt hem al aankomen dat ik het online gedeelte voor mijn rekening neem, maar er komt daarnaast nog zo ongelofelijk meer bij kijken. En daar kan ik dan weer niet te veel over vertellen tot de eerste winkels open gaan.

Vacanze in Toscana

De radioblogstilte kwam ook mede door mijn vakantie. Samen met mijn vriend ontdekte ik de mooiste plekken van Toscane. Ik mocht eindelijk naar Twilights Volterra, sliep in een heuse bio resort, smulde van de allerlekkerste croissantjes en genoot van mijn favoriete smaakjes ijs. We slenterden door de straten van onder andere Florence, Pisa, Sienna en Luca en trotseerden daarbij honderden traptreden in torenhoge torens. We nipten aan onze favoriete wijn in Bolgheri, genoten van zee, zand en zwembad en aten pizza e pasta bij zonsondergang. Natuurlijk deel ik binnenkort de allermooiste foto’s met de allerbeste tips & tricks en de allerfijnste hotspots van Toscane.

Het Huizen Project

Soms is het tijd voor een volgende levensfase. En wij zijn bij het hoofdstuk aangekomen dat ‘het leed van een huis kopen’ heet. Ik zou er een ‘hier moet je op letten bij het kopen van een huis’ blog over kunnen schrijven, nu ik steeds meer thuis ben in de materie. Maar zitten jullie daar ook op te wachten?! De zoektocht slokt veel van onze vrije (lees: blog) tijd op en gaat gepaard met de nodige stress… Het leuke aan dit hele verhaal is dat ik binnenkort hopelijk mijn Pinterest board(s) tot leven kan laten komen!

Bonus: Friday Finds

Omdat jullie te vermaken tot ik mijn bloggende avonturen weer oppak, ben ik de beroerdste niet en wil ik jullie best in nog wat extra leesvoer voorzien…
– In dit artikel lees je waarom New York ’s werelds beste winkelstad is.
– Bekijk deze 14 zeer herkenbare fashion dilemma’s, inclusief gifjes om bij te gniffelen.
– Doe de quiz Which Fashion Stereotype Are You? en ontdek of je net als ik een Early Trend Adopter bent en bff’s zou moeten worden met Leandra Medine a.k.a. Man Repeller.
– En klik vooral door naar deze blog op Upcoming om 17 verborgen Easter Eggs te ontdekken die het internet nog mooier maken!

Tot snel!

Liefs,
Daniëlle

9 reacties on “O Daniëlle, Where Art Thou?”

 1. Annouska Beantwoorden

  Ik weet niet of ik je gefeliciteerd heb met je blog, maar bij deze doe ik het nog eventjes. Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan, wat lang alweer zeg. Er is inderdaad een hoop veranderd. Niet altijd op positief niveau vind ik zelf maar soms ook juist op positief niveau.

  Ik hoop dat jullie snel een mooi huis vinden die jullie kunnen kopen, wij hebben net een jaar lang zoektocht en kopen achter de rug. En nu zitten nu sinds anderhalve maand in ons nieuwe huis. Ik weet er alles van oer ups en downs in huizen wereld.

 2. Sheila Beantwoorden

  Zo lang alweer? Ik heb wel alle respect voor je. Ik ken je nog uit de periode dat ik blogde (vroeger, voor deze blog dus) en inderdaad…. wow, wat is er veel veranderd!! Ik vind het knap dat je het zo lang doet. Ik had er op een gegeven moment geen zin meer in, dus ben ook gestopt. Want bloggen moet je vooral niet doen om een ander er een plezier mee te doen 🙂

 3. Olga Beantwoorden

  Welkom terug dan maar! Ik vind het tof dat je ‘bijna’je eigen koophuis hebt! Ben benieuwd naar alle blogs die daar nog over zullen volgen 🙂

 4. Sytse Beantwoorden

  Ohh een huis kopen. Super spannend!! En natuurlijk onwijs leuk! Succes daarmee!

  Gratis tip van flip: Altijd een bouwtechnisch rapport opvragen!

 5. Liliane Beantwoorden

  ik zit wel te wachten op een ‘waar je op moet letten bij het kopen van een huis’ artikel. Niet dat ik van plan ben een huis te kopen, maar misschien kan ik me alvast inlezen in de materie 😉 better be prepared!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *