INSTAGRAM TAG 2015

Na een korte periode van afwezigheid is het voor mij de hoogste tijd om het bloggen weer op te pakken. En hoe kan ik dat beter doen dan door de enige echte INSTAGRAM TAG – die ik vorig jaar bedacht – nieuw leven in te blazen?

De eerste week van het nieuwe jaar is alweer van start gegaan en inmiddels heeft iedereen een #2015bestnine overzicht op Instagram gedeeld. Maar hoe leuk is het om nog eenmaal een uitgebreide blik te werpen op afgelopen jaar aan de hand van de foto’s die jij zelf het állerleukste vond?! Doe snel mee met de INSTAGRAM TAG 2015 EDITION.

De spelregels:

1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer 3 blogs om de Instagram tag in te vullen;
3. Link Allesvandaan.nl in je blogpost.
4. Optioneel: volg Allesvandaan op Instagram!

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?
Je kunt in je antwoord vertellen waar, wanneer, met wie of hoe de foto genomen is. Welke apps je hebt gebruikt of wat er zo bijzonder aan deze foto is.

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT
Een duik in het verleden! Je kunt eindeloos scrollen naar je allereerst geplaatste foto op Instagram, maar je kunt er ook voor kiezen om iets te vertellen over de eerste foto die je plaatste in 2015!

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Dit kan een foto zijn van je eigen account, maar misschien heeft iemand je in een foto getagd? Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar het waarom!

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
Vakantiefoto’s, maar ook foto’s van thuis kunnen een gevoel van verlangen oproepen. Terug naar die ene plek. Naar welke plek die jij op Instagram hebt gepost, zou jij het liefst zo snel mogelijk terugkeren?

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Tijd voor een beetje #foodporn! Natuurlijk motiveer jij je antwoord met de gegevens van de kok, het restaurant of misschien zelfs het recept?

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Zie hiervoor de statistieken van jouw Instagramaccount via 2015bestnine.com. Hoeveel likes doet er niet echt toe en hoef je niet per se te vermelden. Maar het is wél leuk om te vertellen waarom – jij denkt dat – deze foto’s zo bijzonder zijn!

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
Iedereen heeft wel eens een foto van een kat, konijn of hond gedeeld op Instagram. Toch? Vertel je erbij wie dit lieve beestje is en wanneer de foto is gemaakt?

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Oké, bij deze vraag is misschien een foto overbodig. Tenzij je er eentje laat zien met je favoriete filter, natuurlijk!

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Misschien heb je geen idee, of weet je het gelijk. Je komt er in ieder geval achter via de statistieken op bijvoorbeeld Iconosquare.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Sharing is caring! Naast de drie bloggers die jij nomineert heb jij vast een paar Instagramaccounts waar je geen genoeg van kunt krijgen?

Instagram Tag 2014

MIJN INSTAGRAM TAG

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Bij vriendinnetje Nina was ik creatief met washi tape. Nu zitten er al eeuwen rolletjes tape in mijn knutselbak verstopt, maar ik heb daar verder nooit iets mee gedaan. Tót Nina dus mijn hulp nodig had, want blijkbaar ben ik heel goed in plakband plakken. Het eindresultaat deelde ik natuurlijk op Instagram! En ik moet toegeven… het is echt ontzettend leuk en ik ben ook best een beetje trots!

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT
Tijdens de jaarwisseling vorige jaar was vriendjelief geveld door de griep. Daarom bleven we gezellig samen thuis en keken vuurwerk vanuit onze skybox (lees: appartement op de 10e etage). Je kunt eindeloos ver kijken en eindeloos genieten van al het moois dat de lucht in geschoten wordt. Afgelopen week deden we het feestje over, maar dit keer met vrienden erbij, die al net zo onder de indruk waren van het uitzicht als wij!

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Onderstaande foto vind ik het allerleukste. Want hallo leuke jumpsuit, hallo ketting met cupcake en hallo ‘neem het leven niet te serieus’-knipoog! De foto is door vriendinnetje Lieke gemaakt voor een Outfit of the day blog. Natuurlijk werd de fotoshoot helemaal in een Culturalized jasje gestoken, want we kozen als locatie De Hallen en de St. Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem.

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
Een strakblauwe lucht, schattige strandhuisjes en het zand dat tussen je tenen kriebelt. Het hoeft niet eens 30 graden te zijn, als ik maar met mijn blote voeten langs de waterkant kan lopen.

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Beter dan dit ontbijtje bij Bill’s Restaurant in Londen wordt het niet!

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Fijne Amsterdamse plaatjes, een selfie met Chantal Janzen en natuurlijk schoenen, schoenen en schoenen.

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
De minipaarden van vriendinnetje Eva zijn op haar blog altijd een succes. Tijdens de jaarlijkse barbecue kon ik het dan ook niet laten om met deze babe(s) op de foto te gaan. Wat een plaatje he?!

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
VSCO Cam is mijn beste vriend als het om het bewerken van mijn foto’s gaat, ik maak daardoor maar weinig gebruik van de filters van Instagram zelf. Mocht ik er bij uitzondering toch eentje gebruiken dan is dit X-Pro II of Nashville. Opvallend is dat ik de filters Lomo-fi, Lily en Lord Kelvin nog nooit heb gebruikt!

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
#vscocam #differentshoeseveryday #fromwhereistand. De laatste twee hebben natuurlijk alles te maken met mijn Different Shoes Every Day Challenge die ik had bedacht afgelopen jaar.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
De meeste hartjes gaf ik in 2015 aan A Flamingo A Day. Op dit account plaatst Dietske uit Amsterdam iedere dag een plaatje met flamingo. Om blij van te worden! Daarnaast ben ik fan Malene de Beauvoir uit Kopenhagen. Haar foto’s doen mij erg denken aan wat ik zelf op mijn Instagram feed deel, niet gek dus dat deze blondine zoveel liefde van mij kreeg. Last but not least het account van Loveisthenewblack.nl. De gelijknamige blog van Sanne maakt mij altijd erg blij. Bovendien is ze net als ik mooie plaatjes-verslaafde!

25 reacties on “INSTAGRAM TAG 2015”

 1. Lesley Beantwoorden

  Ja hoor ik ga hem wel weer voor je invullen 😉 haha Toen je er van de week over begon wilde ik al vragen mag ik hem nog een keer doen of is het maar eenmalig hahaha. Hoe kom ik te weten op welke accounts ik het meest geliked heb? x0x0x Trouwens dat bills ontbijtje moeten we maar eens snel overdoen, tickets zijn nu 38 euro zag ik (retourtje <3)

  • Danielle Beantwoorden

   Haha, daarom heb ik de vragen ook ietwat veranderd, zodat de Tag gewoon nog een jaartje mee kan! Handig!! 😉 Welke accounts je de meeste hartjes hebt gegeven kun je opzoeken via Iconosquare, als je nog recht hebt op een gratis trial versie… tegenwoordig moet je na een week gaan betalen voor deze dienst 🙁 En dat ontbijtje, jaaaaaa! Maar eerst eens verbouwen en verhuizen hoor… 😉

 2. Hanneke Beantwoorden

  Hé je bent er weer! Leuk! 🙂

  Ik heb pas sinds een maand Instagram, dus de tag komt nog een beetje vroeg. Ik ben wel al verslaafd trouwens. 🙂

 3. appelig Beantwoorden

  Leuke foto’s. Ik ben vorig jaar dankzij jou wel begonnen met Instagram, maar veel foto’s heb ik nog niet geplaatst.
  Dat zal het komende jaar wel veranderen, ik heb mijn pup Jansen inmiddels een eigen instagramaccount gegeven(@super_jansen). 🙂

 4. Angelina Beantwoorden

  Tip! Zie net dat je de plugin ‘WordPress Thread comment’ nog hebt aan staan, die kan je wel uitzetten, is met je nieuwe thema niet meer nodig ^_^

 5. Sheila Beantwoorden

  Die foto van jou vind ik ook super leuk! Je zou niet eens zeggen dat je een jumpsuit aan hebt. Ik van dat zulke lelijke dingen. Maar wat ik er van kan zien, die van jou ziet er mooi uit. Leuke tag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *