Herbstvakantione

Hello and welcome back! Ik had deze week even helemaal nergens meer zin in, ik was zelfs van plan te stoppen met web-log. Maar om gelijk mijn hele web-log te verwijderen vond ik wel heel erg drastisch, dus heb ik alleen een berichtje neergezet, waar best veel reacties op waren. Nou ja, nu ben ik er dus weer en zal ik je vervelen met mijn logs..

Vrijdag
Laatste dag school voor de vakantie en we hadden alleen een les gym, maar niet zomaar gym.. Gym voor kleuters! Daarna ging ik met R. naar Utrecht. Het openbaar vervoer werkte vandaag erg goed mee, het weer niet.. Twee spijkerbroeken en een winterjas gekocht bij de H&M.

Zaterdag
Ehm, was een saaie dag. Niet zoveel uitgevoerd, stukje gereden in de auto. En hij is nu kaduuk! (nee niet door mij) Maar goed.. mijn oom de automonteur is op vakantie, even afwachten dus.

Zondag
Weer eens naar de kerk geweest, hadden (P., J. en ik) Kings Kids. Vond het eigenlijk niet zo leuk, we zitten alleen maar een beetje te zitten, terwijl die kinderen zoet aan het kleuren zijn. Dan zit ik liever bij de gewone dienst, maar ja.. Voelde me vandaag erg klote..

Maandag
En vandaag voelde ik me nog steeds zo, ik had nergens meer zin in, dus ook niet in mijn web-log, toch kon ik hem niet helemaal verwijderen. Daar zou ik toch spijt van krijgen. En zoals je ziet, post ik toch weer wat. Waarom ik me zo voel zeg ik verder niks over..

Dinsdag
Nog steeds dat gevoel en nog steeds is het weer slecht.. Blegh!

Woensdag
Vandaag naar de kapper geweest. Mijn haar zag er echt niet meer uit. De kleur was lelijk geworden, het model en de lengte.. dus daar moest wat aan gedaan worden. Hieronder het resultaat

Donderdag
Met mijn moeder naar Amsterdam geweest. Eerst naar de Albert Cuyp markt en daarna naar de Kalverstraat. Best goed geslaagd, zoals je hieronder kunt zien. Ook zijn we even naar het graf geweest van mijn opa en oma. Vandaag precies een jaar geleden is mijn opa overleden. Ik mis hem nog steeds best wel, maar evengoed best een leuke dag gehad, goede afleiding.

Vrijdag
Ja dat is vandaag, toch maar weer gaan loggen.. Bedankt voor alle reacties..! Enne.. er zal snel weer wat meer boeiends te vinden zijn..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *