Eisley

"A Special Kind Of Music For You"
.
.
Chauntelle DuPree – Vocals
Stacy DuPree – Keybeard / Vocals
Sherri DuPree – Gitaar / Vocals
Weston DuPree – Drum
Jonathan Wilson – Basgitaar

In 1998 stond deze (familie) band bestaande uit drie zusjes, een broer en een vriend van de familie nog in een cafĂ© te spelen. In 2003 gingen ze op tournee met Coldplay. Ze hebben toen twee EP’s uitgebracht. "Laughing City" en "Marvelous Things". Inmiddels zijn ze een paar jaar verder. Op toernee met bands als Snow Partol en Switchfoot is gewoon geworden. Eisley durft ergens voor te staan. De muziek is best apart. Ik ben nog geen band tegengekomen waarmee je het zou kunnen vergelijken. Het is een beetje zweferige en dromerige muziek. (En laat ik nou ook net een beetje zweferig en nogal een dromerig tiepje te zijn).

En nu, deze herfst is hun eerste cd eindelijk te koop. "Room Noises".. Ik ontdekte ze via Launch Yahoo, "Who’s Next", maar dat is al een hele tijd terug en toen hadden ze nog nauwelijks een liedje uitgebracht, behalve hun EP dus. Nu kan ik (en jij!) genieten van 12 nummers van deze sprookjesachtige band. Van 17 oktober tot 14 november zijn ze dus op toernee met Switchfoot, onder andere om hun nieuwe cd te promoten. Ik vind de cd echt heel erg mooi. Alle liedjes hebben die aparte sound waarmee ze zich onderscheiden. De teksten en de muziek zijn door de band zelf geschreven.

Dus ren allemaal naar de winkel om de cd "Room Noises" te kopen (downloaden kan natuurlijk ook, maar dat idee heb je niet van mij!) HIER kun je de hele cd ook beluisteren..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *