God’s Little Rocker

Ik was wat aan het googlen en kwam ineens dé gitaar tegen. Een stratocaster limited edition en het is roze! Helaas is het prijskaartje omgedraaid zoals je ziet op bovenstaande foto. Waarschijnlijk express aangezien de gitaar wel onbetaalbaar zal zijn. Toch kan ik het niet laten om weg te dromen en zie ik mezelf al spelen met de mooiste gitaar ever. Ik steel de show op een rockfestival en iedereen checkt bewonderend mijn fender.. zucht.. *if i was a rich girl..* waarom moest ik nou per se zoeken naar een roze gitaar? hij is te perfect.. en ik denk dat ik er alleen van kan blijven dromen.. ieder meisje wil toch wel gitaar spelen als je deze in je bezit zou hebben? nog eens zucht ik.. té cool.. Gods Little Rocker..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *