Elite Model Look Casting

Naast Dancevalley en de Gay Parade was er vandaag ook nog iets anders te doen. Vandaag was er namelijk een castingdag van de Elite Model Look. Ook ik was dus van de partij. Een tijdje terug had ik me ingeschreven op internet en van de week kreeg ik een e-mail van het modellenbureu. Of ik 6 augustus naar Special Sports in Amstelveen kon komen voor de castingdag. Uhm ja, Amstelveen.. mijn topogrfische geheugen vertelde me dat het ergens in de richting van Amsterdam lag. Ik had geen zin om met het openbaar vervoer te gaan (4 uur reizen in totaal en aldoor overstappen.. te veel moeite!) dus heb ik mijn vader heel lief aangekeken.. dus die reed mij naar Amstelveen.

In de email stond ook dat je naturel moest kopen, dus niet te veel make-up. Dat was even slikken, zonder make-up de straat op? Dus ik had stiekem toch wat mascara opgedaan. 52 minuten later kwamen we dus aan bij het sportcomplex. Na even naar de ingang gezocht te hebben werden we in de gang opgewacht door Wouter de macho. Hij wees de weg naar het restaurant en daar kreeg je een formulier.

Ik keek ondertussen wat rond naar de andere meisjes. Ik als enigste met rood haar tussen al die meisjes met lang blond haar. Hmz, nou jha ik ben in ieder geval anders. Toen het formulier ingevuld was stond ik met wat andere meisjes in de rij en werden we gestalkt door een fotografe van het Parool. "Ja, ik schiet even wat plaatjes, kunnen jullie vast oefenen." Ik trok me er niets van aan, de anderen naast mij werden er zenuwachtig van. "Ha! Ik schakel de concurentie wel even uit!"

Toen was ik aan de beurt, met een blaadje met mijn naam erop in mijn handen werd ik op de foto gezet door een proffesionele fotograaf. Daarna volgden nog een paar kiekjes waarna het volgende meisje aan de beurt was.

Ook heb ik nog een t-shirt van Elite gekocht bij Wouter de macho. Mijn vader vond dat ze gratis weggegeven moesten worden, maar volgens een van de medewerkers maakte je kans op een Ladyphone als je een shirt kocht. Ja, natuurlijk en hoe weet je wie een shirt gekocht heeft?.

Dit alles duurde maar een half uur. Het was wel grappig en zeker een leuke ervaring. Nu in spanning afwachten of ik door ben naar de volgende ronde, wat ik sterk betwijfel. Maar ja, ik zie het allemaal wel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *