Game of Thrones | Khaleesi and her little dragons

Het bloed van The Seven Kingdoms loopt inmiddels wild stromend door mijn aderen. Na 3 seizoenen ofwel 30 afleveringen (x2) van Game of Thrones zat ik daarom afgelopen weekend in EYE Amsterdam, voor de eerste aflevering van het vierde seizoen. Wow! Voortaan zou ik iedere aflevering wel in de bioscoop willen zien.

Ook al begint de zomer te lonken en is lentezonnetje inmiddels doorgebroken, er zijn drie magische woorden die onze gemoederen bezighouden. Winter. Is. Coming. Zelfs de niet Game of Thrones fans weten gelijk waar je het over hebt bij het uitspreken van deze woorden.

I know nothing
Naast “Hodor” en “You know nothing, Jon Snow” loop ik de hele dag op een grote Game of Thrones wolk. Het lijkt alsof ik nergens anders meer over kan praten en de complottheorieën, verzonnen spoilers en eindeloos gezever vliegen je om de oren. Collega’s heb ik inmiddels allemaal vernoemd naar één van de castleden en ook het internet staat er lekker vol mee. Genieten!

fc,550x550,white.u1

Statement
Voor de première van dit nieuwe seizoen trok ik natuurlijk bijpassende kleding aan. Nou ja, het ging voornamelijk om de bijpassende statement necklace die ik de dag ervoor bij Net-A kocht. In combinatie met een zwarte outfit, een green screen, plastic troon én bijna echt zwaard leverde dit onderstaande foto op. Je begrijpt dat ik gelijk mijn nieuwe profielfoto had gevonden.

danielle_game-of_thrones_600px

danielle_game-of_thrones_02_600px

De locatie waar we Game of Thrones s04e01 mochten aanschouwen is trouwens sowieso al een bezienswaardigheid an sich. We hadden dit keer echter maar weinig oog voor het architectonische filmmuseum EYE en konden alleen maar hyperventilerend aan nieuwe beelden denken. Zou deze aflevering The Red Wedding evenaren? Wie gaat er dood en wie blijft er leven? Zal Joffrey dit keer eindelijk een kopje kleiner gemaakt worden? De speculaties waren eindeloos. Maar ik zal natuurlijk niets verklappen. Hoewel, 61 dingen die iedere aflevering gebeuren staan min of meer al vast.

Wat ik je wél graag wil laten weten is dat je de eerste aflevering van HBO helemaal gratis mag kijken (de komende vier weken dan). Dat er getekend is voor een 5e en 6e seizoen. En als je net als ik geen genoeg van de serie kunt krijgen, vermaak je dan vooral even met onderstaande linkjes.

If Social Networks Were ‘Game of Thrones’ Houses
The Game of Thrones Not Official Instagram account
A Game of Social Thrones (filmpje)
Game of Thrones intro gezongen door geiten (filmpe)
De sterke inhaker van House of Cards
Echte smakelijke drakendonuts
Game of Thrones met LEGO
Waarom Theon best wel zielig is. NOT.
En jouw toekomstige vakantiebestemmingen

PS. En nu niet de serie gaan downloaden hè! Want dan ben je tegenwoordig net zo crimineel als een kopschopper, een omaberover of een opamepper. Alsdus GeenStijl.

9 reacties on “Game of Thrones | Khaleesi and her little dragons”

  1. Stephanie Beantwoorden

    OH GAME OF THRONES <3 ik kan ook nergens anders over praten. Het einde van de aflevering van gister was ook nice! En Tyrion en Khaleesi ruleeeeees!
    Ben ook nar de expositie geweest in A'dam!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *