Event: Lacoste Celebrating Eighty Party in Front Runner

Stel. Je loopt op een zonnige middag in Amsterdam. En je hebt zin om te shoppen. Dan beland je al snel in de Kalverstraat. De eerste winkel die dan mijn aandacht trekt is de Front Runner. Met hebberigheid on top. Als ik kwijlend door de etalage naar binnen gluur, om de grootse collectie sneakers te bekijken. Hoe gaaf is het dan, als je op een feestje tussen deze schoenen staat de dansen om het 80-jarige bestaan van Lacoste te vieren?!

Als de winkels in de Kalverstraat hun deuren sluiten, de lichten doven en het winkelend publiek huiswaarts keert, klinken er luide beats uit het Front Runner filiaal. Het is tijd om de tachtigste verjaardag van Lacoste te vieren. Via Facebook werden de uitnodigingen verstuurd en dit resulteerde in tachtig exclusieve gasten op de gastenlijst. Tafels met de nieuwste sneakers werden aan de kant geschoven en maakten plaats voor een barretje, terwijl voormalig judoka en DJ, Dennis van der Geest zich goed vermaakte achter de draaitafels.

Wij waren erg onder de indruk van deze bijzondere locatie, feestend tussen de nieuwste collectie van mijn favoriete merken als Vans en Happy Socks. En overal schoenen. Schoenen, schoenen en nog eens schoenen! Dit is de winkel waar ik mijn eerste Adidasje kocht en waar ik de gehele kids collectie mee zou willen nemen voor mijn aanstaande neefje (die ieniemienie schoenen! die ieniemienie pakjes!).

Halverwege de avond was het tijd voor een spelletje, het zogenoemde ‘petje op, petje af’. Waarmee het publiek kans maakte op een exclusieve Lacoste zonnebril of een paar mooie schoenen naar keuze. Op de gok schopte ik het tot de laatste ronde. Twee vrouwen en twee mannen gingen de strijd aan met de vraag: “Hoeveel kilometer garen zit er in een poloshirt van Lacoste?”. Ik vond twee kilometer weleens wat worden, maar het bleek ruim het tienvoudige te zijn! Toch leverde mij dit een mooie prijs op, want ik loop nu rond op een paar gloednieuwe witte fairburns!

12 reacties on “Event: Lacoste Celebrating Eighty Party in Front Runner”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *