18x afschuwelijk geweldig keukengerei

Ons niet al te grote keukenblad staat volgebouwd met diverse soorten keukengerei, zoals drie (!) soorten koffiezetapparaten, een keukenmachine, een broodrooster, een fruitschaal en een stereotoren. Op de overige minuscule ruimte bereiden wij onze maaltijden, smeren we onze broodjes en maken we overheerlijke smoothies. Maar stel nou dat we een hele grote keuken hadden…

Zo’n absurde Amerikaanse keuken die je altijd zag in MTV Cribs. Waarin we mochten rondneuzen in geriefelijke optrekjes van bekende Amerikanen en we ons verbaasden over de (ongezonde) inhoud van hun reusachtige koelkast. Ik zou met zo’n ruimte de keuken volstouwen met dingen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar wel graag zou willen hebben. Dingen die verschrikkelijk onpraktisch zijn, maar oh zo leuk. Van dat afschuwelijk geweldige keukengerei waar je ontzettend hebberig van wordt.

Dit bracht mij tot onderstaande verzameling. Waarvan zo’n beetje alles ten overvloede in Amerika te koop is. Ik zou gillend gek worden in een Nostalgia Electronics Store, maar wellicht bied mij dit ook kansen voor een nieuwe carrière als hotdog verkoopster?

The All-In-One Breakfast Station
Worstjes, ei, geroosterd brood en verse koffie in één, via NostalgiaElectrics.com.
Breakfast Station

Gezellige kaarsjes
Voor als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, via DannaBananas.com.
Who's Counting Candles: Don't Ask

The Candy Red Northstar French-Door Refrigerator
Je hoeft op deze manier nog maar één keer in de maand boodschappen te doen, via ElmiraStoveWorks.com.
Keukengerei: Koelkast

Dinner 4 All
Gourmetten doe je voortaan op je bord, via CookAndCo.nl.
Keukengerei: Dinner For Two Princess

Automatic Mini Donut Factory
Voor de echte zoetekauw, via NostalgiaElectronics.com.
Keukengerei - Donut Factory

Double Timer
Je hoeft nooit meer op de klok te letten, via UnCommonGoods.com.
Keukengerei - Double Timer

Hotdog Maker
Toestemming van mij om te gebruiken op de zondagmiddag, via NostalgiaEelectronics.com.
Keukengerei - Hotdog Maker

Keukengerei van hout
Het is van hout, eigenlijk voor de kids en heeft schattige kleurtjes, via HipKids.com.
Keukengerei - Kids Retro Kitchen

Ladekast voor alle keukengerei
Keukengerei - Ladekast

Multi Crêpes Party
Weer eens wat anders dan gourmetten, via Tefal.nl.
Keukengerei - Multi Crêpes Party

Stand Mixer “Retro Stars”
Met sterretjes wordt mixen extra leuk, via Etsy.com.
Keukengerei - Stand Mixer "Retro Stars"

Retro Telephone
Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo? Via Next.co.uk.
Keukengerei - Retro Telephone

Industrial Glass-Drying Rack
Ik koop er alvast een paar extra glazen bij, via Rejuvenation.com.
Keukengerei - Industrial Glass-Drying Rack

Verse Citroensap Spuiter
Omdat het gele flesje uit de supermarkt natuurlijk dikke onzin is.
Keukengerei - Verse Citroensap Spuiter

The New Kitchen Mitten: Hippo Gloves
Haal die pizza voortaan gemakkelijk(er) uit de oven, via HippoGloves.nl.
Keukengerei - Hippo Gloves

Soft Serve Ice Cream Maker
Omdat de zomer voor de deur schijnt te staan, via CountyLiving.com.
Keukengerei - Soft Serve Ice Cream Maker

S’Mores Maker
Omdat je ook eens prefect zelfgemaakt Amerikaans voedsel tot je wilt nemen, via Amazon.com.
Keukengerei - S'Mores Maker

Peanut Butter Maker
Zelfgemaakt is altijd beter, via NostalgiaElectronics.com.
Keukengerei - Peanut Butter Maker

23 reacties on “18x afschuwelijk geweldig keukengerei”

 1. Ilja Beantwoorden

  Neeee, dat pindakaas-ding lijkt me echt zo smerig! Volgens mij produceert hij, na de eerste keer, nieuwe pindakaas met opgedroogde resten van de oude. Maar als jij hem hebt, wil ik hem natuurlijk wel een keer met je uitproberen 🙂

 2. Maaike Leijs Beantwoorden

  gelukkig word ik van deze apparaten niet hebberig… ik heb het wel met heel veel andere keukenapparatuur… 🙂

 3. Olga Beantwoorden

  Ik heb voorlopig alleen een blender en een Nespresso-apparaat. Een waterkoker en magnetron staan nog op mijn lijst en de broodrooster en het tosti-ijzer gaan straks gewoon de kast in 😉

 4. Appelig Beantwoorden

  Haha, je hebt flink je best gedaan. Ze zien er gaaf uit, maar ik ga er toch geen ruimte voor maken in mijn keuken. 🙂

 5. Michelle @ the World is a Book Beantwoorden

  Haha, fantastisch! Die smores maker, en die donuts; geweldig. En die gloves vind ik ook super cute. Thanks for sharing!

 6. Eva Beantwoorden

  Die citroensapspuiter heb ik ook al eens gezien, ik vraag me nog steeds af of dat ding echt zou werken…

 7. Anouk Beantwoorden

  Ik dacht ‘wat al ik eens als favoriet noemen’? Maar dat gaat niet… want ik vind bijna alles leuk, haha! Keukengerei doet t altijd wel goed bij mij. Ik ben voor nu heel blij met mijn philips mixer en Nespresso koffieapparaat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *