Inspiration by Esprit

Hoe kunnen we de herfst beter beginnen dan met een paar mooie campagnebeelden? Gisele Bündchen steelt bijvoorbeeld de show in de nieuwste advertenties van Esprit, terwijl ik op hun Facebookpagina kijk naar de nieuwste Trendflash of beelden van Esprit’s FaceHunter shoot. Ik ging zelf op zoek naar dé kleur waardoor ik deze herfst in vuur en vlam hoop te staan: rood! Van diepzinnig bordeaux tot het stralende steenrood, vermengd met sporen oranje, roze of goud. Het mag en kan dit najaar allemaal.

Esprit

Gotcha!
Maar nu eerst een kleine anekdote. Mijn vriend wrijft gelukzalig in zijn handen, we hebben zojuist gereserveerd bij de bioscoop. Een film bij Pathé Arena om precies te zijn. Hij kijkt mij glimlachend aan en ik vrees de vraag die komen gaat: “Ik mag dan zeker wel even kijken bij de MediaMarkt, toch?”. Hoe kan ik dat weigeren als hij zich er zo op verheugd? Gapend loop ik achter hem aan langs de elektronica en ingewikkeld uitziende attributen. Wat had ik daar toch een hekel aan. Tótdat de Esprit Outlet haar deuren opende aan de ArenA Boulevard en ík ineens degene was die in haar handen wreef. Let the shopping begin!

Esprit

Restyling
Naast de Esprit Outletstore loop ik graag even binnen bij de winkel in de Kalverstraat. Deze winkel heeft laatst een metamorfose ondergaan in een stijl waarin ik mijn huis best zou willen inrichten; een prachtige houten vloer, overzichtelijk en veel wit (afgezien van de kleding dan, want afhankelijk van het seizoen zie je die natuurlijk in alle kleuren van de regenboog).

Esprit

Oneindige collectie(s)
Esprit zorgt ervoor dat er 12 keer per jaar een nieuwe collectie in de winkels ligt, waarvan er dagelijks 70 nieuwe artikelen verschijnen op Esprit online. En dat is fijn, want ik kan mij er soms groen, geel en blauw aan ergeren als een webshop niet overeenkomt met de collectie in de winkel. Want wat heb je nu aan twee paar schoenen en zes shirtjes? Nee, dan doet Esprit het beter; of je nu naar de Outletstore gaat, een winkel in de buurt of naar de webshop, er is altijd wel wat nieuws bij Esprit te vinden. En daar gaat mijn shoppinghartje hart van kloppen. Shop jij weleens bij Esprit?

Esprit

Esprit

Esprit

| Esprit Online | Facebook | Google+ | Pinterest |

18 reacties on “Inspiration by Esprit”

  1. Anke Beantwoorden

    Ik vind de Esprit wel leuk, vooral in de sale 😉 Vooral qua broeken is het een van de weinige winkels waar ik relatief snel slaag. Helaas zijn er hier laatst 1, of volgens mij zelf 2, winkels gesloten…

  2. Miss_M Beantwoorden

    Esprit heeft leuke kleding en in de sale slaag ik regelmatig voor leuke basic shirtjes en chino’s, alleen jammer dat de service van hun E-Store te wensen over laat. Wat dat betreft kunnen ze nog een hoop van Mexx leren…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *