Musical: Disney Sing-a-Long

Disney Sing-A-Long

Soms moet je sommige woorden niet willen vertalen. De titel van deze blog zou dan superformiweldigeindefantakolosachtig zijn. Maar nee, dat dekt de lading gewoon niet voor de beschrijving van de Disney Sing-a-Long. Na de enthousiaste verhalen van Annika, Nicky en zo’n beetje alle Bekende Nederlanders, sleepte ik afgelopen zondag mijn moeder en zus mee naar het theater. En terwijl de zaal werd gevuld door ouders en héél veel kleine kinderen, vroegen we ons af of dit wel iets voor ons was. Gelukkig kregen we daar al snel antwoord op toen Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai Loman en Casey Francisco het podium op kwamen met veel Engelstalige nummers.

De show zat goed in elkaar en ik heb zelden zo vaak moeten lachen tijdens een musical. Als Chantal bijvoorbeeld na een nummer van Casey langsloopt en zegt: “Wat kan die meid zingen he?!” Nu moet ik ook toegeven dat Chantal, Stanley en Jamai samen met Pia Douwes mijn favoriete musicalsterren zijn en dat Casey echt geweldig en veelzijdig kan zingen. Tijdens het eerste gedeelte zat ik met open mond te luisteren, na de pauze bewoog mijn mond ook daadwerkelijk mee toen er van ons werd verlangd mee te zingen. Onder begeleiding van een live-band, passeerden er talloze hitsongs de revue. Variërend van filmklassiekers Pocahontas en Aladdin tot het tegenwoordig populaire High School Musical en met songs uit musicals als The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Tarzan (Jamai: “Oh nee, ik raak ook nooit van hem af!”), Beauty And The Beast en natuurlijk Mary Poppins (Chantal: “Ja, daar heb ik geen tv-prorgamma voor nodig hoor”). Ik heb mijn (musical)hart weer heerlijk kunnen ophalen en ik kijk nu nog meer uit naar zondag, dan ga ik naar Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat.

Disney Musical Sing-A-Long

Disney Musical Sing-A-Long

Disney Musical Sing-A-Long

Disney Musical Sing-A-Long

31 reacties on “Musical: Disney Sing-a-Long”

 1. Amanda Beantwoorden

  Wauw jaloers. Ik hou van Disney! Vooral The Lion King <3
  .-= Amanda´s laatste blog ..Lindsay Lohan verkoopt de boel =-.

 2. Miekoe Beantwoorden

  Klinkt echt superleuk! En ook goed idd dat ze niet alles in het Nederlands zongen, sommige dingen horen gewoon echt in het Engels. Ben ik helemaal met je eens!
  .-= Miekoe´s laatste blog ..How Bizar =-.

 3. Esmeralda Beantwoorden

  Ik ben 6 jaar geleden naar de musical Saturday night Fever geweest en dat was me ook een feestje hoor!

  Ik wens je zondag een fijne voorstelling en doe Freek de groetjes van me 😉

  liefs ♥
  .-= Esmeralda´s laatste blog ..× Yay! × =-.

 4. Elma Beantwoorden

  Mooi dat het zo leuk was!
  Ik kan Chantal alleen ECHT niet uitstaan, snap niet dat jij haar zo leuk kan vinden 😛

 5. Marieke Beantwoorden

  Ik wil ‘m ook zo graag zien!! Lijkt me geweldig.. Ik ben ook fan van Jamai!
  Ow en ik wil eigenlijk ook weer naar Joseph, maar heb ‘m al 2x gezien… 🙁

 6. Diana Beantwoorden

  Hijs leuk he!! Zijn dat jou foto’s?? Ik mocht het niet maken, echt balen 🙁
  .-= Diana´s laatste blog ..022: Bianca Ryan – Why Couldn’t It Be Christmas Everyday =-.

 7. Martine Beantwoorden

  Nee, het is nog anders… super- en dan … lalala… -fantaweldigeindefabulozig ofzo? Ik ben het vergeten. 🙁 Maar lijkt me erg leuk! 🙂 Is de één-na-laatste foto van een zeemeermin???? 🙂
  .-= Martine´s laatste blog ..Insomnie =-.

 8. Kim Beantwoorden

  Leuk zeg! Ik wil al jaren naar een musical maar het komt er nooit van.. ik ben dus nog musical-maagd.. lijkt mij zo leuk! Lekker meezingen..
  .-= Kim´s laatste blog ..Walking in a Winterwonderland =-.

 9. Laura Beantwoorden

  hmm.. Deze musical leek me nou juist niks! Maar zo te zien moet ik erheen! Joseph is leuk! Daar ben ik laatst heen geweest 😀 Have fun!
  .-= Laura´s laatste blog ..Fijne Kerst! =-.

 10. Sparkle Beantwoorden

  Klinkt leuk! Leuke foto’s ook! Jamai !
  .-= Sparkle´s laatste blog ..I’m dreaming of a white Christmas =-.

 11. Desiree Beantwoorden

  Leuk leuk leuk 😀 Chantal is ook een van mijn favoriete musicalsterren, ze is zo grappig ^^
  .-= Desiree´s laatste blog ..Winterse avonturen =-.

 12. Jeske Beantwoorden

  Gaaf! En dan ook nog naar Joseph. *is een beetje jaloers* ik hou ook echt van dit soort dingen.
  .-= Jeske´s laatste blog ..Serious Request =-.

 13. Shazz Beantwoorden

  Lijkt me wel een geinige musical, iets totaal anders dan andere musicals als ik het zo lees
  .-= Shazz´s laatste blog ..Wat een geregel… =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *