Adidas Candy of Triwa by Tritoni?

Adidas of Triwa?

Een aantal maanden geleden werd ik verliefd op de horloges van Triwa by Tritoni. Met het horloge in mijn achterhoofd besloot ik dat het best een behoorlijke uitgave was. Maar toen stuitte ik op een nieuw exemplaar, de Adidas Candy. En ik besloot dat ik deze mocht kopen als ik mijn Propedeuse had gehaald. Ondertussen heb ik mijn studiepunten allang binnen, maar om mijn pols hangt nog steeds geen tikkend klokje. Ik kan gewoon niet kiezen! Wil ik een Triwa of een Adidas horloge? En welke kleur wil ik dan? Eén extra punt voor Triwa: ik krijg nu 20% korting met mijn Glamour Gold Card. Help me make my desicion!

17 reacties on “Adidas Candy of Triwa by Tritoni?”

 1. W&DY Beantwoorden

  Ik zou in ieder geval voor de Triwa gaan, want ik ben erg van het analoog en totaal niet van het digitaal. Tenminste, niet voor om mijn pols tenminste. En dan de kleur.. Hmmm *bekijkt de collectie* die Scarab Gold vind ik mooi, al had ik de goude details liever in zilver gehad.. Dat goude vind ik dan meer bij die paarse passen die je in je logje ook hebt staan. Dus die is ook wel mooi. Maar andere kant zou ik dan misschien juist gewoon voor wit of zwart gaan, omdat dat overal bij past. Oké, mijn keuze is de Triwa, maar de kleur…?? Daar moet je zelf maar een keuze in maken. 😉 xx

 2. roos Beantwoorden

  Triwa! Veel mooier design en zowiezo digitaal vind ik niks. maar het is all up to you.
  ik denk dat hij wel spijt heeft. haha ja dat is wel zo, maar ik denk dat hij sorry maakt naar zijn fans toe omdat die erg teleurgesteld zijn dat hun grote idool zoiets deed.

 3. Celesta Beantwoorden

  Ik zou voor de Triwa gaan! 😀 Ik heb ook weinig met digitaal en ik vind de kleur mooier!

 4. Saar Beantwoorden

  Oke nu ga je mij slaan maar vind ze beide niet mooi. Komt misschien omdat ik echt helemaal niks met horloges heb.

  Hopelijk kom je tot de juiste beslissing!

 5. Annika Beantwoorden

  Ik zou voor de Triwa gaan! die heeft meer keuze, meer kleur en een analoge klok. En dat vind ik het leukst bij horloges! Let me know which choice you made!

 6. T Beantwoorden

  De paarse! Love him.

  Hoewel geel schijnt in te worden komende herfst, voor het geval je zoiets belangrijk vindt.

 7. b0lletje Beantwoorden

  Hahaha ik ben de eerste, ADIDAS! Ik hou van geel! En van digitaal!
  Google even Casio Baby G G-shock!
  dat zijn ook vette horloges!

  x

 8. Eline Beantwoorden

  Ik vind ze allebei niet mooi, maar dat komt vast door de kleur. Het model van de paarse vind ik overigens mooier.

 9. Olga Beantwoorden

  Digitaal vind ik prettiger om op klok te kijken, maar de Triwa heeft leukere designs. Ik denk dat de lezers al wel een keuze voor je gemaakt hebben 😉

 10. Iris Beantwoorden

  Adidas! Ze zijn echt stoer. Eerlijk gezegd vind ik de Triwa horloges echt lelijk. Ik houd niet zo van die metallic kleuren, en sommige zien er nogal goedkoop uit vind ik.

 11. sheila Beantwoorden

  Wow… ze zijn wel erg opzichtig. Ik was overigens even jouw linkje kwijt, maar ik heb ‘m toch weer gevonden. Maar wel goed dat je voor jezelf een beloning hebt toegezegd! Dus.. welke je ook gaat kiezen, je verdient het.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *