I Amsterdam

Dat mijn stage echt een super fijne, mooie en leuke ervaring was, wisten we natuurlijk al. Maar bij deze wil ik ook nog even zeggen dat ik รณรณk ontzettend fijne, mooie en leuke collega’s heb bij Vrouw.nl. De komende weken blijf ik nog even plakken tijdens de vakantieperiode en tot het eind van deze maand pas ik op het huis van Manon. Een appartement in Oud-Zuid, vlakbij de RAI en het centrum, in dรฉ bruisende stad waar ik – als ik later groot ben – ook zeker zal gaan wonen.

Woensdag kwam ik bepakt en bezakt binnen en werd ik enthousiast begroet door de poes. En samenleven met een poes, is een leerzaam moment. Zo weet ik nu รฉcht zeker dat er bij mij later – weer als ik groot ben – mooi geen poes in huis komt. Hoogstends een chihuahua (met kleertjes), maar daar houdt het toch echt mee op.

Ik heb mij verder nog geen moment verveeld, woensdag kwam Y. logeren en gingen we naar de film Coco Chanel. De volgende dag stond mijn moeder alweer op de stoep om een nachtje te blijven. We aten, keken Twilight, gingen naar de bioscoop voor de nieuwe Harry Potter en hebben weer even flink gewinkeld. Vanmiddag zat ik bij de kapper en had ik ook nog eet-date met M. en L. Het is fijn, om in mijn droomstad Amsterdam te zijn.

13 reacties on “I Amsterdam”

 1. Annika Beantwoorden

  Leuk!! Fijn dat je zo’n leuke stage hebt (gehad)! En altijd leuk om op het huis van een ander te passen haha. ๐Ÿ˜€

 2. Eline Beantwoorden

  Leuk dat je op haar huis mag passen ๐Ÿ™‚ En Amsterdam is fijn. Ik woon er niet voor niets al mijn hele leven.

 3. Marlies Beantwoorden

  “ontzettend fijne, mooie en leuke collegaโ€™s heb bij Vrouw.nl. ”

  Dat is lief, daar word ik helemaal blij van ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 4. Tieka Beantwoorden

  Amsterdam is heerlijk, he. Ik blijf zo blij dat ik er woon. Zag ik jou trouwens niet op een vrijdag (twee weken geleden of zo?) in de Fame bij de Dam bij de dvd’s? Je gezicht kwam me zo bekend voor. Misschien was je wel Twilight aan het kopen, die was net uit ;). Als je het was dan… Vind het ook leuk je verhalen weer te volgen. En gave stageplek… Was dit je lange stage?

 5. Prinsesje Beantwoorden

  Wat gaaf dat je op een huis mag passen in Amsterdam. Ik vind het een leuke stad maar zou er niet willen wonen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *