Zusje

Ik kreeg net een kerstkaart over de post helemaal aan de andere kant van Nederland. Daar woont mijn Internet zusje, Ogla. En op mijn kaart had ik neergezet dat ik op mijn web-log een stukje over mijn geweldige zusje zou schrijven, dus zie hier..

Ik heb mijn zusje nog niet in real life gezien, maar dat moet ooit nog gebeuren. (wie gaat er dan ook zover van mij vandaan wonen?) Natuurlijk heeft mijn zusje ook een geweldig vet cool te gek gave web-log, die je natuurlijk ook mag, nee moet bekijken, Klein Zusje.

Eigenlijk ken ik mijn zusje al best lang.. maar we praatten nooit echt met elkaar op msn, ze was een doodgewoon lidje van mijn group (van de lagere stand dus) en waarom of hoe weet ik niet maar ik sprak haar al vaker op msn en nu bijna dagelijks. En waarom ze mijn zusje is en ik haar halfbroer, ik weet het niet meer!

Ze is verslaafd aan chips, mijn kerstkaart bevatte oranje vlekjes! *Grauw* Maar ja, zolang die chips Cassave heet, eet ik graag met haar mee! Oh wat ook even gemeld moet worden, Olga stuurt vaak geweldige muziekjes! Dus vandaar een apart mapje in mijn mega muzieklijst! En ook heeft zusje een map met haar foto’s op mijn computer. Dat zijn er inmiddels al *even kijken..* 53 foto’s. Natuurlijk die van haar maar ook zeer interessante personen van sappige verhalen. En sappige verhalen van mij? Die weet ze ook, ik moet geen ruzie met haar krijgen want ze kan me zo chanteren!

Nou die was mijn stukje over mijn geweldige, lieve, coole, mooie, knappe, snoezige, te gekke, gave, grappige, schattige (ja.. je bent schattig), sadistische, chipsverslaafde, aan de andere kant van Nederland wonend, fotoaddicted en sarcastische ZUSJE! Love jou!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *