Video Vrijdag | The Trailer Edition

Video Vrijdag - Filmtrailer 2015 - Culturalize.nl

Het is weer tijd voor… Video Vrijdag! Na de vorige editie met Loes, heb ik in deze blog de állermooiste filmtrailers van 2015 voor je verzameld. Trailers van films waar ik mij het állermeest op verheug en waarbij ik niet kan wachten tot het nieuwe jaar van start gaat. Wie niet kijkt, is af!

Song One – vanaf 23 januari 2015 in de bioscoop
In deze romantische drama speelt Anne Hathaway de hoofdrol van Franny. De trailer doet mij denken aan de muzikale serie Nashville, waar ik op dit moment ongelofelijk verslaafd aan ben. Songe One speelt zich echter af in Brooklyn, waardoor ik na het zien van deze film waarschijnlijk alle kroegen langs wil gaan…

Into The Woods – vanaf 29 januari 2015 in de bioscoop
De geweldige cast – Meryl Streep als de heks, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp als de grote boze wolf – brengt in deze nieuwe Disney film verschillende klassieke sprookjes tot leven. Be careful what you wish for…

Mortdecai – vanaf 19 februari 2015 in de bioscoop
Het duurde een paar seconden voor ik Johnny Depp in deze trailer van Mortdecai herkende, waarin hij het als Sir Charles Mortdecai opneemt tegen boze Russen, de Britse MI5, zijn onmogelijke vrouw en een internationale terrorist. Ook Gwyneth Paltrow zien we in deze film weer eens terug op het witte doek in deze typische Depp-komedie-actiefilm.

Big Eyes – vanaf 5 maart 2015 in de bioscoop
Een nieuwe Tim Burton is reden voor een feestje. En dat feestje – plus mijn ogen – werden alleen maar groter toen ik de trailer van Big Eyes zag, met niemand minder dan Amy Adams in de hoofdrol. Het biografische drama gaat over Margaret Keane, met haar prachtige schilderijen van kinderen met spookachtige grote ogen… maar een minder prachtig persoonlijk leven.

Cinderella – vanaf 18 maart 2015 in de bioscoop
18 maart is sowieso een mooie dag, omdat ik dan mijn verjaardag vieren mag. Maar als er dan óók nog een echte prinsessenfilm in première gaat, is de dag helemaal purrrfect! Met powervrouwen Helena Bonham Carter, Lily James en Cate Blanchett in de hoofdrol, wens ik dat ik in mijn 29ste levensjaar ook zo’n powervrouw mag zijn… En een bioscoopbon krijg om naar deze film te gaan natuurlijk!

The Age of Adeline – vanaf 9 april 2015 in de bioscoop
Blake Lively speelt in The Age of Adaline een vrouw die na een buitengewoon ongeluk voor eeuwig 29 blijft. Adaline leeft een eenzaam leven om zo haar geheim te bewaren. Totdat ze die ene man ontmoet die haar oneindige leven op z’n kop zet (gespeeld door ‘onze’ enige echte Michiel Huisman). Dit zijn dé romantische drama’s waar ik gelukkig van wordt, zéker met zo’n acteursduo in de hoofdrol!

The DUFF – vanaf 10 april 2015 in de bioscoop
Wat mij betreft wordt deze komedie dé nieuwe Mean Girls van het jaar. Of zit er nog een veel betere high school movie in de pijplijn? Wno knows… Voor nu verheug ik mij op deze film waarin naast het nieuwe label the DUFF (Designated Ugly Fat Friend) wordt geïntroduceerd. Dat vraagt om een metamorfose van de hoofdpersoon, want je laat je toch niet zomaar in zo’n hokje stoppen?!

[poll id=”2″]

15 reacties on “Video Vrijdag | The Trailer Edition”

  1. Anouck Plume Beantwoorden

    Wauw wat een goed lijstje zeg! Zitten een aantal films bij die me echt heel leuk lijken! En stiekem blijft zo’n high-school film zoals the DUFF toch ook wel altijd heel erg leuk, haha.

  2. Daan Beantwoorden

    Into the Woods is een enorm gave show, ik hoop dat ze ‘m niet te erg mishandelen, zoals ze bij Mamma Mia! en Les Misérables deden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *