Op visite bij de opnames van Tussen de Oren

Zo neemt Jeroen van Koningsbrugge niet alleen de televisie over, hij is ook hard op weg mijn web-log te veroveren! Een paar uur nadat ik mijn vorige blog had geschreven kreeg ik een telefoontje, of ik de opnames wilde bijwonen van Tussen de Oren. En zo zaten Elma en ik afgelopen zondag in studio 31 te Hilversum. Maar natuurlijk hadden we eerst een paar tegenslagen te verwerken. De NS werkte maar niet mee en ik had daardoor super veel vertraging. Ondertussen smste en belde ik over en weer met Elma, zij was maar aan het wachten en wachten en wachten. We zagen het al voor ons dat we er niet meer in mochten, dat het te mooi was om waar te zijn. Maar uiteindelijk liepen we stipt om half drie het gebouw binnen op het Mediapark en bleek het laat zijn reuze mee te vallen. Mensen (zoals Dennis Storm) stonden zelfs nog in de rij om naar binnen te mogen.

Nadat we ons hadden gemeld, moesten we een publieksvraag beantwoorden om vervolgens erg lang te moeten wachten in de foyer. Toen we eindelijk de studio mochten betreden, ving ik gelijk een glimp op van Jeroen. Mijn buik deed whoesj en whoem en ik kon niet wachten tot we begonnen. Toen Joep van Deudekom en Rob Urgert (de presentatoren) het nieuwe decor opliepen was een van de eerste vragen: "Wie komt er hier niet voor Jeroen?" Beschaamd keken we rond, geen vingers. Dit kon nog eens een partijdige quiz worden.

Toen was het moment waarop Katja Schuurman en Jeroen werden aangekondigd (voortaan de vaste gasten in het programma). Zij vormen twee teams en strijden tegen elkaar om de meeste golfballetjes. Voor deze eerste opname waren er twee mollen uitgenodigd: Dennis Storm en Sebastiaan LaBrie. Dennis heeft natuurlijk al een hoog schattigheidsgehalte en mijn waardering voor Sebastiaan is ruim gestegen nu hij niet aan het mollen was. Ook Katja viel me alles mee, ze is eigenlijk best een tof wijf. De opnames duurden ruim twee uur en ik had na afloop zere kaken van het lachen. Toch was de dag nog niet voorbij, want ’s avonds was er een tweede opname.

Door de gigantische uitloop van de eerste opname, werd er pizza voor ons besteld. Ieder twee slices. Daar moesten we op leven. Dus kochten we nog maar een paar gevulde koeken en torondo’s bij de goed gemustste homo om onze magen toch wat beter te vullen. Bij de tweede opname probeerden we een plekje vooraan te bemachtigen en dit lukte. Alles voor een beter uitzicht (op Jeroen). Dit keer waren Peggy Vrijens (Julia’s Tango) en Silvester Zwaneveld (Arie & Silverster) te gast. Het was weer vreselijk lachen geblazen. Vooral bij het overdoen van de zinnen ‘We gaan kijken naar een filmpje’ of ‘We gaan er even tussendoor de reclame’.

En wat deden we aan het eind van de avond? Juist, op de foto met Jeroen. Natuurlijk voel je de huiswerkopdracht al aankomen: 4 maart zit jij naar een nieuw seizoen van Tussen de Oren te kijken op NET5.

1 reactie on “Op visite bij de opnames van Tussen de Oren”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *