This Week’s Finest Moments | 24

Daar is ‘ie weer, na onze nederlaag op het EK kunnen we deze lijst met fijne momenten in ons leven wel gebruiken. Geniet hieronder van foto’s, video’s, links en andere knotsgekke wetenswaardigheden waar je de week hopelijk weer mee door kunt komen (en dat natuurlijk in combinatie met een beetje zon).

1. Renesmee
Deze week maken de Amerikanen (en daarmee gelijk de rest van de wereld) op de cover van de Entertainment Weekly kennis met Renesmee. Voor de insiders: de elfjarige Mackenzie Foy neemt de rol van deze (b)engel op zich. Voor de outsiders: Renesmee is de dochter van Bella en Edward Cullen. Voor de nog meer outsiders: je weet wel, die vampieren uit Twilight. 16 november 2012 staat natuurlijk állang in je agenda genoteerd als T-day, want dan mogen we eindelijk genieten van The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Ik kan niet wachten!

Renesmee maakt haar intrede in Hollywoodland.

Just as beautiful as her mom.

2. iPhone app: Todo Movies
Todo Movies is een app waar ik als filmgek heel blij van word. Het doel is simpel: je kunt bijhouden welke films je nog wilt bekijken. Het is erg fijn dat je in deze app niet alleen de filmposter kunt zien, maar ook de database kunt doorbladeren op zoek naar beschikbare films. De verdere informatie die je over de film te zien krijgt zijn het genre, de realeasedatum, de beoordeling, de regisseur, de cast, de verhaallijn en de speelduur. Ook geeft de app een seintje wanneer een nieuwe film beschikbaar komt in de bioscoop. De lijst met films kun je alfabetisch, op releasedatum of op datum waarop je ze hebt toegevoegd sorteren. En ook niet geheel onbelangrijk: reeds bekeken films verschijnen op de Watched-lijst.

Screenshots van de Todo Movies app.

3. Burger King Bags
Voortaan denk je wel een tweede keer na voordat je een fastfoodketen binnen stapt, want onderstaande tassen herinneren je eraan dat je al meer dan genoeg troep met je meezeult. (Bron: Ads of the World)

Take away. Always at Burger King Central Station.

4. Het leren jasje
Gespot op het hoofdkantoor van ONLY: de studded fake leather motor jacket. Het is nog even wachten, want dit najaar is dit jasje pas te vinden in de winkels voor € 59.95. Houd voor meer informatie de Facebookpagina van ONLY Nederland in de gaten.

Wanted.

5. Heinz is de beste
Heinz is de beste. Dat weten we natuurlijk allemaal. Maar wist jij ook dat Heinz Tomato Ketchup officieel is goedgekeurd door de NASA voor gebruik in de ruimte? Of dat Dustin Phillips het voor elkaar kreeg om 91% van een fles met 400 gram ketchup leeg te drinken in slechts 33 seconden? Meer weetjes over die good old Heinz staan bij deze link op een rijtje.

Ga je van Heinz Tomato Ketchup ook sneller fietsen?

6. Draco’s verjaardagsfeestje
Deze fantastische korte film kwam ik tegen op Tumblr.
Feest je een Zweinsteintje mee? Ik zie je op perron 9 3/4.

Battle of the Parties Battle with the Parties


7. Forehead Tittaes
Ik zeg: onmisbaar! Verder heb ik hier geen woorden voor.

De onmisbare gadget voor vrouwen.

8. DIY Kumihimo bracelets
Ik vond een fantastische DIY op de blog van Dhini: Kumihimo armbandjes maken. Het is een Japanse manier van vlechten waarmee je de schattigste bracelets maakt. Wordt dit dé nieuwe trend deze zomer?

Zelf maken? Kijk op de blog van Dhini!

9. Go Back To The Zoo – Can’t Stop My Feet
Op Facebook werd ik deze week verrast met een fantastische nieuwe clip van Neerlands beste band: Go Back To The Zoo. Ik herleefde oude tijden, heb verschrikkelijk moeten lachen en bleef geboeid tot aan het eind. Waarom? Dat moet je zelf maar bekijken.

Back to the ’90.

10. Kaiser Chiefs
Het is een surrealistisch idee: toen ik vorig jaar met tachtigduizend man op Rock Werchter naar het optreden van de Kaiser Chiefs keek, verscheen er diezelfde dag een interview met één van de mannen in de krant. Maar het was niet zomaar een interview, het was een interview van mijn hand. En stiekem ben ik daar een jaar later nog steeds wel (een beetje) trots op.

Danielle & Peanut

11. The Ultimate Runway Model Fails
Zit het leven even tegen? Zit het je allemaal niet mee? Laat je dan verblijden door dit filmpje en zie dat het leven van modellen soms ook één grote failure kan zijn. World Wide Interweb zette de grootste valpartijen voor je op een rij. Voel je je nu alweer een stukje beter?

Let ook vooral op de achtergrondmnuziek.

Lees ook: This Week’s Finest Moments | 23

12 reacties on “This Week’s Finest Moments | 24”

 1. Jesdiny Beantwoorden

  Die app is echt superhandig en ga ik zo gelijk even downloaden! Het jasje is echt heel mooi en ook nog eens voor een leuke prijs! Ben benieuwd hoe die er in het echt uit ziet. Nog even geduld hebben ..

 2. Sylvia Beantwoorden

  Whahaha, echt dank voor dat laatste filmpje, ik zit hier met een big smile achter m’n laptop 😉 Ik ben erg benieuwd naar de laatste Twilight film en die armbandjes ga ik zeker zelf proberen te maken, leuk!

 3. Anke Beantwoorden

  Oei, dat laatste filmpje, pijnlijk! Ken je trouwens icheckmovies.com? Kun je ook al je films bijhouden, een watchlist opstellen, etcetera. Oh en die Heinz fiets is inderdaad best fijn, totdat je de banden moet oppompen… Het ventiel is namelijk te groot voor een standaard fietspomp. Maar hij ziet er wel tof uit 🙂

  • Danielle Beantwoorden

   Anke » Nee, die site kende ik nog niet, ik gebruike altijd GetGlue.com (en de app). Ik ga die site ook eens bekijken!

 4. Lisa Beantwoorden

  “Voortaan denk je wel een tweede keer na voordat je een fastfoodketen binnen stapt, want onderstaande tassen herinneren je eraan dat je al meer dan genoeg troep met je meezeult.” Haha, true!
  En ik wil ook meefeesten in Zweinstein! Maakt niet zo veel uit of het met Voldemort of Hermelien is, ik ben snel tevreden 😉

 5. Shanti Beantwoorden

  Ooooh wauw dat meisje dat Renesmee speelt zou echt zo een kind kunnen zijn van Robert en Kirsten!

 6. Desiree Beantwoorden

  Oeh, dat filmpje van die vallende modellen! Plaatsvervangende pijn. Sommigen van die schoenen zijn trouwens ook onmogelijk zo te zien 😐

 7. Melissa Beantwoorden

  Wat een heerlijk lijstje! Ik wil over alles wel wat zeggen maar dan ben ik wel heel lang bezig. Ik vind dat ‘look me in the eyes’ filmje echt geniaal! Dat leren jasje is echt vet! & wow dat kind van twilight is dan ook al snel groot =0
  xXx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *