Anything Goes Emma Stone | The Vogue Issue

Photographed by Mario Testino.

Ja, hallo! Je gaat mij nog toch niet vertellen dat je de romantische komedie Easy A met mijn heldin Emma Stone niet hebt gezien? Want dan beveel ik je nú om te stoppen met lezen, je downloadprogramma op te starten of naar de winkel te rennen. Dan zie ik je terug zodra je mijn favoriete film van het afgelopen jaar hebt gezien. Tot zo.

Blockbuster Breakout
Wil het geval dat je Easy A (en eigenlijk ook The Help, Friends With Benefits, House Bunny en Crazy, Stupid, Love) allang op je Watched-lijstje hebt staan, schroom dan niet om gewoon lekker verder te lezen in mijn ode aan de 23-jarige actrice Emma Stone. Toevallig denkt Vogue daar net zo over, want in de July issue maakt miss Stone haar debuut als covermodel. Dit heeft ze allemaal te danken aan haar blockbuster breakout als de intelligente, blonde vriendin van Peter Parker in The Amazing Spiderman, die vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen draait. Je begrijpt: bij deze film zit ik front row.

Go-to meisje
Vogue liet de glamoureus plaatjes schieten door niemand minder dan Mario Testino en bombarderen Emma als het nieuwe Hollywood’s go-to meisje voor het spelen van sterke, pittige rollen. “Working with Emma was like diving into a thrilling, twisting river and never holding on to the sides,” aldus Spiderman costar Andrew Garfield. “From the start. To the end. Spontaneous. In the moment. Present. Terrifying. Vital. The only way acting with someone should be.”

The Amazing Emma Stone
In het negen pagina’s tellende artikel in Vogue vertelt Emma Stone hoe het is om haar droom waar te maken en noemt de Oscaruitreiking van afgelopen februari als hoogtepunt. Maar ze vertelt ook over haar paniekaanvallen en hoe ze heeft geleerd om deze weg te lachen (“Comedy was my sport”) en hoe ze op haar veertiende haar carriere begon, door haar ouders met een Powerpoint presentatie te overtuigen naar LA te verhuizen. En als dat haar eerste, overtuigende rol is geweest, ben ík ervan overtuigd dat we na The Amazing Spiderman nog veel meer van deze dame zullen horen.

Comic Relief.

Play Anything.

City Slicker

Clowning Around.

Perfect Timing.

Sweet Victory.

Intimate Jest.

Bold Presence.

High Point.

Bron: Lazygirls.info
bloglovin

24 reacties on “Anything Goes Emma Stone | The Vogue Issue”

 1. Jeske Beantwoorden

  I love easy A! echt een van mn favorieten. Vind haar op deze foto’s wel mooi, maar ik vind dat rode haar stiekem wat pittiger. Op die eerste foto (cover) vind ik haar juist een beetje gewoontjes overkomen en lijkt ze op veel andere blonde hollywood dames.

 2. Anke Beantwoorden

  Ik heb alleen Crazy, Stupid, Love. gezien, maar dat was voor mij al overtuigend genoeg 😉 Het verbaasde me ook niet dat ze MTV’s Trailblazer Award kreeg bij de Movie Awards (mocht je het niet gezien hebben, ik was ook wel gecharmeerd van haar acceptance speech). En ja, ik vond rood haar stiekem ook wat leuker, wat sprekender ofzo.

  • Danielle Beantwoorden

   Gelukkig was je gelijk overtuigd, maar Easy A moet je ook echt nog gaan kijken hoor! Ik ga even kijken of ik een filmpje op YouTube terug kan vinden van haar speech!

 3. Anni Beantwoorden

  Zo jammer dat ze blond is! Rood maakt haar echt een bijzonder meisje. Nu is het een zo standaard, het doet niet echt wat voor haar.

  Hoewel ik haar wel heel leuk vind 🙂

 4. Kelly Beantwoorden

  Hihi ik ga nu toevallig zo iets online zetten ook zometeen. Maar wat een mooie vrouw is ze zeg!

  Liefs Kelly.

 5. Liliane Beantwoorden

  Ik heb hem nog niet gezien maar ik vind het ook te laat om nu naar de winkel te rennen 😉
  Ik beloof je bij deze plechtig dat ik hem op mijn watchlist zet!
  Ze staat overigens wel echt altijd erg gaaf en fashionable op foto’s, ook op de rode loper.

  • Danielle Beantwoorden

   Haha! Daarom kun je ook online shoppen! 😛 Ze is echt leuk he! Enne de films zijn heel erg fijn om de zomer mee te beginnen! 🙂 Veel kijkplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *