This Week’s Finest Moments | 23

Mooie momenten zitten vaak in dagelijkse dingen, iedereen maakt ze mee. Maar waarom zou ik mijn momenten alleen voor mijzelf houden, als ik een blog heb om het met jullie te delen? Daarom voortaan iedere week mijn finest moments. Fijne links, video’s, foto’s en links om deze regenachtige dagen mee door te komen.

1. World’s First Live Lip-Dub Divorce Proposal
Je hebt de World’s First Live Lip-Dub Wedding Proposal vast wel op Facebook langs zien komen. Deze week werd er een parodie op dit fantastische filmpje gemaakt…

Parodie op een succesvolle lip-dub!

2. Meest uitgebreide huwelijksaanzoek ever!
In onderstaande video haalt meneer Davis alles uit de kast om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. En als je denkt dat het daar bij blijft, welnee! Er komt gelijk een huwelijksceremonie achteraan. Je snapt: ja, ik wil (dat ook).

Hoe kunnen onze mannen dit ooit gaan evenaren?

3. Emma’s eerste stapjes in Nederland
Onze lieve biebmuts Emma kwam afgelopen zaterdag na een wereldreis van 194 dagen weer thuis. Natuurlijk zorgden familie en vrienden voor een warm onthaal en werden de eerste stapjes op Nederlandse bodem vastgelegd op camera.

Welkom terug!

4. Florence + The Machine – Breath Of Life
Het zou zomaar kunnen zijn dat ik Snowwhite and the Huntsman als mijn favoriete film van het jaar bombardeer. Maar voor het zover is, moet ik eerst nog in de bioscoop zien te geraken. Ondertussen geniet ik van behind the scènes beeldmateriaal, zoals de opnames voor de soundtrack hieronder door Florence Welch en een gigantsich orkest.

& de link naar Spotify.

5. Doe de Psy-D Test
De maand van het spannende boek bedacht een online test waar je u tegen zegt. Wat denk je? Ben je zo braaf als Moeder Theresa of schuilt er toch een harde killer in je? Ik lijk natuurlijk het meest op die good old zachtaardige Harry Potter!

Klik op het plaatje om naar de test te gaan.

6. Start nieuw seizoen Pretty Little Liars
Precies een jaar terug schreef ik een ode aan de serie Pretty Little Liars. En deze week konden we genieten van de eerste aflevering van het derde seizoen. Ga jij kijken?

Luister ook naar de soundtrack!

7. Muse – The 2nd Law
Deze week verscheen de trailer voor het nieuwe album van Muse op YouTube, maar óók het nieuws dat Muse op 17 december een optreden geeft in Ziggo Dome. Daar. Moet. Ik. Heen. De tickets zijn nu te koop in de speciale presale en op 14 juni start de officiële kaartverkoop.

Dubstep?

8. Voetbalvrouwing
De meest typerende trend voor deze week: #voetbalvrouwing. Het is de bedoeling dat je als stereotiepe voetbalvrouw op de foto gaat. Met duckface, een zonnebril waarmee je een zonsverduistering in gang kunt zetten en voor de durfal een Marlies Dekkertje om je parmantige borstjes in te etaleren. Fijn, hebben wij tijdens die EK-wedstrijden ook nog wat om naar te kijken (en te lachen).

Volg de hashtag op Twitter

Tot volgende week!

7 reacties on “This Week’s Finest Moments | 23”

 1. Rosanne Beantwoorden

  Jeehh Muse klinkt goed heh! Ze staan 7 dec. ook in Malmö, lucky me! ( moet natuurlijk nog wel kaartjes weten te scoren!)

 2. Liliane Beantwoorden

  Hahaha, die parodie op de proposal lipdub is geniaal!
  En bij het tweede filmpje moest ik stiekem wel een traantje wegpinken 😉

 3. Saskia Beantwoorden

  Leuk blogje! Oh en nummer 2 heb ik inderdaad een tijdje terug gezien… Zou het alleen zelf echt niet zo willen en ben dan ook blij dat mijn vriend me heeft gevraagd op een manier die bij mij (en hem) past..

 4. Lauradenkt Beantwoorden

  Haha ja, die eerste had ik al gezien, maar ik zat te kijken en ik dacht: neeeeee, dit kan niet echt zijn toch? Dat doe je toch niet! Gelukkig was het ook niet echt 😛

 5. Pingback: This Week’s Finest Moments | 24 | Danielle

 6. Vera Beantwoorden

  Vind de preview van Muse echt verschrikkelijk! Hoop dat het een grote grap is (dat dubstep gedeelte dan hea ;-)).

  Filmpje van ’s werelds eerste live lip-dub scheiding is trouwens geniaaaaal!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *