Tagged: Eleven questions

Een maand terug werd ik met onderstaande vragen bestookt door Jennn. Echter, de blog bleef netjes in mijn drafts staan om vervolgens in vergetelheid te raken. Maar eindelijk kun je nu genieten van mijn antwoorden op de Eleven questions.

1. Wat is je grootste hobby?
Bloggen. Of toch shoppen? Of bloggen over mijn geshopte spullen, dat zou natuurlijk de perfecte combinatie zijn. En als ik dan eens geen zin heb om op mijn toetsenbord te tikken? Dan staar ik alsnog naar mijn beeldscherm om de ellenlange lijst met nog te kijken series af te werken. Op dit moment zit ik bijvoorbeeld midden in het tweede seizoen van Game of Thrones, smul ik bij de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars en sloot ik het eerste seizoen van New Girl af met een hele grote glimlach om mijn mond.

Huisje, boompje, beestje

2. Aan welke huishoudelijke klus heb je een hekel?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog thuis woon en dat er voor mij gekookt, gestreken en gewassen wordt. Een echte haat-liefde verhouding met een stofzuiger, stofdoek of stofwolk moet ik dus nog ontwikkelen. Wat ik op dit moment niet kan uitstaan is het opmaken van mijn bed. Deze is te groot, te log en dus gewoonweg veel te onhandig om er iets moois van te maken. En zweten dat je dan doet!

3. Wat zou je doen als je een portemonnee met een flink bedrag op straat vindt?
Dit heb ik al eens meegemaakt. En hoe verleidelijk het ook is om het geld zelf in mijn zak te steken, heb ik toen de desbetreffende persoon opgebeld. Dit zou ik zo weer doen. En als er geen telefoonnummer te vinden is, dan breng ik het naar de politie op de bank, en wellicht is de persoon te vinden op Facebook?

4. Waar ben je bang voor?
Levend begraven worden, vuurwerk, spinnen, muizen…
En soms kan ik zelfs bang voor onweer zijn.

5. Waar ben je goed in?
Schrijven. Tenminste, dat zegt men.

6. Wat is je favoriete boek?
Een paar jaar geleden had ik deze vraag not beantwoord met Harry Potter of Twilight, maar inmiddels heb ik de Millennium-trilogie van Stieg Larsson in mijn hart gesloten. Ik heb een zwak voor series en deze scoren extra punten met prachtige verfilmingen. Op dit moment ben ik bezig met het laatste deel van de Hongerspelen, als ik het boek uit heb val ik denk ik in een diep zwart gat. Als ik een boek zou moeten kiezen dat geen serie is, dan kies ik voor De oversteek of Het lot van de familie Meijer.

7. Welke plaats of welk land wil je per se nog zien?
New York. En dat liever gisteren dan vandaag.

8. Wat is je droom?
Hoofdredacteur worden van een succesvol tijdschrift voor vrouwen. Hoewel ik het ook niet erg zou vinden als mijn blog zo ontzettend zou groeien dat ik hier genoeg geld mee zou kunnen verdienen om van rond te komen. Als je hierover tips voor mij hebt, I’m all ears!

9. Hoe zou je jezelf omschrijven?
Lief, zachtaardig, geduldig en zorgzaam. Perfectionistisch, soms op het ietwat dwangneurotische af. Ik houd veel rekening met andere mensen, schuif mijzelf daarbij vaak naar de achtergrond en zou best eens wat meer voor mijzelf op kunnen komen.

10. Waar kun je je aan ergeren?
Aan mijn vriendje dat soms heel erg onhandig en onwetend kan zijn. Aan mensen die onterecht gelijk denken te hebben, arrogant, agressief of onbeleefd zijn. Ik kan mij soms ergeren aan besluiten van het kabinet, als het dagen achterelkaar regent en als de maten weer eens niet kloppen bij de Berschka of Zara.

11. Wat is je favoriete sport om te doen?
Na mijn lidmaatschap bij de handbalvereniging, de voetbalclub en een eeuw op jazzballet gezeten te hebben, deed ik een poging tot fitness. Allemaal finaal mislukt. Recreatief een rondje fietsen, badmintonnen of kanovaren zie ik nog wel zitten, maar daar houd de pret voor mij dan ook wel op.

14 reacties on “Tagged: Eleven questions”

 1. Elma Beantwoorden

  Kwam via een ander blog toevallig hier terecht. Leuke post en je schrijft inderdaad leuk :)! x Elma

 2. Kimsje (@Kimsje) Beantwoorden

  Wat een leuke vragen! 🙂 In de meeste dingen kan ik mij wel vinden, haha. Bloggen, bang van spinnen, redactrice van een tijdschrift… Wie weet wat de toekomst brengt!

 3. Anke Beantwoorden

  Ik vind dweilen echt verschrikkelijk, vooral omdat je dan moet wachten voordat je weer normaal over de vloer kan lopen. Gelukkig valt er bij mijn ouders niks te dweilen, haha.

 4. Tirsa Beantwoorden

  Het is inderdaad super hatelijk als mensen denken dat ze gelijk hebben, terwijl ze er bijzonder veel naast zitten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *