“This is The Voice of Holland!”

Vrijdagavond zat ik drie uur lang op het puntje van mijn stoel. Om af en toe enthousiast op te springen en nóg enthousiaster te joelen en te klappen. Als Vodafone VIP mochten vriendjelief en ik naar de live finaleshow van The Voice of Holland. En wat was het gaaf!

Nadat we weer en wind hadden getrotseerd, de auto hadden geparkeerd en onze jassen hadden afgegeven, werden we in de tent van Vodafone hartelijk welkom geheten met hapjes en drankjes. Toen we nog even snel naar het toilet waren gerend, mochten we de tribune van Studio 22 beklimmen. We mochten onszelf alvast warm klappen, gooiden de armpjes in de lucht en maakten de eerste foto’s, terwijl de mensen thuis aan de buis gekluisterd naar de laatste minuten van Goede Tijden, Slechte Tijden keken.

Die laatste drie minuten keken wij naar een compilatie van dit seizoen en vervolgens kon de finale van The Voice of Holland beginnen! Floortje, Ivar, Johannes en Leona traden samen met hun coaches op, zongen hun nummer van The Blind Auditions en mochten hun single laten horen. Ik kan bevestigen dat het allemaal zóveel beter klinkt in de studio. Ik begreep ineens het gejoel van de Friezen voor Johannes, kon met zekerheid zeggen dat ik absoluut geen fan ben van Ivar en dat mijn stem zéker naar één van de dames ging.

Bij de audities riep ik al gelijk dat ik voor Floortje zou zijn. No matter what. Maar toen ik Leona deze avond hoorde zingen, begon ik toch te twijfelen. Voor mij is Leona Philoppo dan ook gewoon een terechte winnares. Ze is een fantastische zangeres, entertainer en preformer. Die pittige kant van Leona mis ik bij Floortje. Dus ja, ik vind Leona toch wel zeker dé Voice van 2012.

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

The Voice of Hollad - TVOH

41 reacties on ““This is The Voice of Holland!””

 1. Eva Beantwoorden

  ehm…ik heb helemaal niks gezien van the voice eigenlijk. Wist niet eens dat er alweer een finale was. *kruipt onder steen vandaan*

 2. Moonalisa Beantwoorden

  Wat gaaf dat je daarbij was! Ben stiekem wel een beetje jaloers hoor! Ik vind leona ook echt een terechte winnares, al vond ik Johannes ook heel erg goed. Mooie foto’s! Geeft echt de sfeer weer van de uitzending 🙂

 3. ChellesBlog Beantwoorden

  Wat vet dat je bij de finale mocht zijn en dan ook nog eens op de foto mocht met de terechte voice 2012, Leona. Ik ben vanaf begin al fan van Leona en ik vind dat ze terecht heeft gewonnen! Ik zat zeker te kijken vrijdag.

 4. Jesdiny Beantwoorden

  Lijkt me echt leuk om dat een keer mee te maken!! Super leuk. Ik heb zelf TVOH niet echt gevolgd. Tijdens de audities zat ik in het buitenland dus dan mis je al echt het begin. Heb wel 2x een liveshow gezien, maar vond het niet heel bijzonder dit jaar. Misschien volgend seizoen weer.

 5. Melissa Beantwoorden

  Echt leuk! Ja kan me voorstellen dat het daar dan veel beter klinkt. Ook super mooie foto’s 😀
  Leuke post. Goed dat je het even zei op twitter! Want loop steeds wat achter met blogs lezen [a]. Dus dankje! -Xo

 6. Evey Beantwoorden

  Wauw wat veel foto’s. Wel mooi! En ik hoor echt iedereen erover, ben denk ik een van de weinige die The Voice niet kijkt 😀

 7. Anke Beantwoorden

  Ik heb gekeken hoor! Ik was juist al vanaf de audities anti-Floortje, haha. Niet dat ze niet kan zingen (ik heb zelfs haar 1e single Wake Up nog op m’n iPod staan!), ik vind haar gewoon niet zo leuk overkomen ofzo. Van deze vier was Leona ook wel echt mijn favoriet! Maar ik denk dat alle finalisten zich door dit programma wel lekker in de kijker hebben kunnen spelen enhier leuke kansen aan over gaan houden 😀

 8. Liliane Beantwoorden

  Wat ontzettend gaaf dat je daarbij was!
  Leuk ook die foto met Leona, ik vind haar een geboren entertainer.
  Ik heb helaas de finale moeten missen want Sinterklaas kwam nog een laat bezoekje brengen haha

 9. Michelle @ The World is a Book Beantwoorden

  Wat super gaaf dat je er bij mocht zijn! Ik hoop ook naar the Voice gekeken; vind het toch nog altijd erg leuk om te zien 🙂 Stoere foto met Leona hee!

 10. Appelig Beantwoorden

  Het is allemaal aan mij voorbij gegaan, behalve Sandra die hoor ik nog wel eens voorbij komen. Maar het is een leuk verslag met supergoeie foto’s!

 11. Dagmar Beantwoorden

  Wauw, gaaf zeg! Ik heb TVOH niet echt gevolgd, ik heb alleen de laatste 3 afleveringen gezien en ik vind Leona een terechte winnaar 😀

 12. Flo Beantwoorden

  Wat een leuk verslag! Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit een hele liveshow heb gezien… Ik heb wel de audities van de Britse versie gezien!

 13. Yolande Beantwoorden

  Wat stoer dat je met haar op de foto bent geweest en wat leuk dat je er was! Heb het hele verslag van begin tot einde geboeid gelezen, wat heb je het leuk geschreven!

 14. Eva Beantwoorden

  Wooooow wat gaaf, je bent gewoon naar TVOH geweest EN Je staat op de foto met leona! Jou avond kon zeker weten niet meer stuk, ben zooo jaloers haha

 15. LaraLaurentia Beantwoorden

  Ik volg alleen de audities en daarna ben ik er weer klaar mee. Wel heel erg gaaf dat je heen bent geweest en al helemaal tof dat je met Leona op de foto mocht, you lucky girl.

 16. Tali Beantwoorden

  ow I didn’t watch it this year(( But how lucky you were to see the finals! And take a photo with Leona, so cool:)

 17. Jolet Beantwoorden

  super leuk dat je daar was! ik heb heb jammer genoeg gemist, de finale. ik wil zelf ook een keer heel graag naar zo’n liveoptreden van the voice.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *