The favourite picture

Lowlands 2008
Ik spoel even ruim een jaar terug. N. en ik maken een foto van onze – tot dan toe – gespaarde festivalbandjes. De teller staat op zes. We printen onze foto en plakken deze op de grote rode muur, beter bekend onder Lowlanders als de Hemelpoort. We nemen daar weer een foto van en zo ontstond mijn favoriete plaatje. Ik kan uren naar deze foto kijken en krijg er zo’n blij en fijn gevoel van. Dit komt natuurlijk door alle fijne herinneringen, maar ook door de vrolijkheid van alle kleuren. Ik moet je nu eerlijk bekennen dat van de acht bandjes die ik nu heb, er nog maar drie gegadigden zijn die mijn pols sieren.

Uitmarkt 2009
Klasgenote S. loopt stage bij GUP en vraagt of ik voor het tijdschrift op de Uitmarkt wil staan. C. en ik mogen GUPjes verkopen op de boekenmarkt. De GUP Lowlands Special glijd al een paar keer door mijn handen, maar door de kou en de drukte heb ik mij verder nog niet in deze uitgave van het magazine verdiept. Tót moeder en zoon de special pakken en naar een foto kijken. Een foto van twee polsen, een foto met heel veel festivalbandjes. Ik luister half met ze mee en kijk met een schuin oog naar de foto. Zodra ze weg zijn, móet ik deze foto beter bekijken, want dit komt mij wel heel bekend voor! En jawel, daar is onze foto. Een jaar en één week later kom ik erachter dat de foto omgedoopt is door GUP als Favourite Visitor Photo #5 en een plaats heeft gekregen in GUP magazine. Tegelijkertijd realiseerde ik mij waarom GUP mij zo bekend voorkwam: de grote rode muur op Lowlands werd mede mogelijk gemaakt door GUP.

27 reacties on “The favourite picture”

 1. Bibiane Beantwoorden

  Zalig gewoon! 🙂 ik word er ook helemaal vrolijk van 🙂
  .-= Bibiane´s laatste blog ..Kort en krachtig =-.

 2. Dagmar Beantwoorden

  Dat is echt super toevallig! Het is gewoon een supermooie foto, en ja, ik wordt er ook blij van haha 😉

 3. Kim Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk joh! Ik moet zeggen, het is ook een hele gave foto!
  .-= Kim´s laatste blog ..London baby =-.

 4. Danique Beantwoorden

  Echt een hele gave foto is het geworden zeg! Allebei trouwens! Echt van die foto’s waar je naar blijft kijken =D

 5. Niekje Beantwoorden

  Leuk om die dingen te bewaren. Doe zelf ook altijd een poging, maar knip ze uiteindelijk na een dag of 2 af hihi. OMdat ze dan zwaar k*t zitten.

 6. Marijke Beantwoorden

  Coole foto zeg, inderdaad super vrolijk. Krijg ook zin om heen te gaan 😉
  .-= Marijke´s laatste blog ..We got a damn good reason to put your troubles aside =-.

 7. Anna Beantwoorden

  Haha toeval! Leuke foto’s, ik houd van foto’s 🙂
  En ja je mag me erbij zetten! Dankjewel!
  .-= Anna´s laatste blog ..My slouchy boots =-.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *