The Boys I Desire

Natuurlijk waren we vroeger allemaal fan van Linda, Roos en Jessica. We zongen uit volle borst mee met de hit ‘One Day Fly’ en wat dacht je van Take That, Backstreet Boys of Weslife, dat menig hart van ons – meisjes – sneller deed kloppen. Stiekem weten wij allemaal dat deze personen totaal niet kunnen zingen. En dat is leuk. Het is hiliarisch. Maar soms ook irritant.

Toch kan ik er niet omheen: Ik ben fan. Ik heb een zwak voor de jongens van The Boys You Desire (ofwel: Try Before You Die). Deze boyband wordt gevormd door Valerio Zeno, Dennis Storm, Filemon Wesselink en Sander Lantinga. Nu kunnen mijn vriendinnetje Elma en ik uren kwijlend naar beelden van Dennis kijken, het is zรณ ongelofelijk schattig. En toen we hem in levende lijve hebben meegemaakt bij de opnames van Tussen de Oren wisten we het zeker: doe ons ook zo’n schatje!

Daarnaast heb ik altijd al een zwak gehad voor Valerio. Dit werd iets minder toen ik hoorde dat hij ‘het’ doet met het Sapph-sletje (en weer meer dankzij – jawel, alweer – de opnames van Tussen de Oren). Toch kan me dit er niet van weerhouden steeds maar weer sympathieke woorden uit te kramen over ‘mijn Purdie’. Sander Lantinga moet het dan misschien iets minder van zijn looks hebben, ik vind hem naast Giel Beelen toch echt รฉรฉn van de beste radiomakers van het land.

En dan hebben we Filemon. Hoe vaak zal ik zijn neus wel niet belachelijk hebben gemaakt? Hoe vaak heb ik die arme jongen wel niet nagedaan? Ik ben de tel kwijtgeraakt. Maar toen ik hem een aantal weken bezig zag op de Libelledag, merkte ik dat die neus – in het echt – toch best meevalt. Ik beloofde toen plechtig geen grappen meer te maken over zijn neus. En door als deze factoren vormt The Boys You Desire – voor mij – de ultieme boyband.

De boyband moet het klapstuk worden van een nieuwe seizoen Try Before You Die. De mannen hebben Edwin Jansen aangenomen als hun manager. Ze kregen een ‘cursus boyband’ en staan komende week in het voorprogramma van Guus Meeuwis. De single So Much Love To Give moet de grote doorbraak worden voor de heren. Ik weet zeker dat dit ze gaat lukken. Komende zondag houden ze een signeersessie in de Fame Musicstore in Amsterdam. En je begrijpt, daar wil ik dolgraag bij zijn.

19 reacties on “The Boys I Desire”

 1. W&DY Beantwoorden

  Ik had dit al zo half opgevangen tijdens het dagelijkse zapavontuur wat ik maak op tv. *zap zap zap* .. Huh, nieuwe boyband? *blijft hangen* OMG, wat moet dat worden? *zap zap zap* Toen kon het mijn interesse inderdaad niet echt vasthouden. Ik ga nog maar eens een poging doen, want mijn interesse is nu wel iets meer gewekt door jou blog. ๐Ÿ˜‰ xxx

 2. Claudia Beantwoorden

  IIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEH!
  Zo zie je maar weer, dat wij totaal andere smaak hebben ๐Ÿ˜‰
  Zal thuis eens even luisteren naar die knullen, maar verwacht er ongeveer net zoveel van als Linda, Roos en Jessica XD

 3. ShazzleBee Beantwoorden

  Nooit van het bandje gehoord. Hou ook totaal niet van boybands, dus wellicht dat het daar door komt haha

  En Filemon, ik snap er echt geen bal van dat die gozer op tv komt… Ik erger me dood aan hem… Z’n kop, z’n stem, z’n opmerkingen… Ach… je kan niet iedereen leuk vinden toch…

 4. Eline Beantwoorden

  Hahahaa verschrikkelijk die muziek! Zoooo vals! Ik vind alleen Valerio en Dennis leuke mannen

 5. Saar Beantwoorden

  mmmm Ja. Next please?

  Nee, van mij hoeft die BNN boyband niet. Maar een nieuw seizoen Try Before You Die wel hoor!

 6. Laura Beantwoorden

  Hahahaha geniaal!
  Maar wat een soft liedje zeg, gezien de foto’s had ik iets veel ruigers verwacht..

 7. Elma Beantwoorden

  Hahaha ik vind het echt geniaal hoe vals ze allemaal zingen! Echt een afschuwelijke boyband, maar daarom juist hilarisch ๐Ÿ˜€

 8. Daisy Beantwoorden

  Wat een idee toch weer om een boyband op te richten. ๐Ÿ™‚
  Wel altijd leuk, try before you die!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *