Styleguide.nl en haar 1000 volgers

Styleguide

Mijn ouders geloofden het niet. Mijn vriendje klapte in zijn handen. En ik deed een hysterisch dansje. Het stond er toch echt: ik had een complete outfit ter waarde van 930 (!) euro gewonnen!

The Beginnning
Het begon jaren geleden met het steevast volgen van Styleguide. Headmaster Shirley begon haar blog ooit rond dezelfde tijd als de geboorte van xd44ntjuh.nl. Inmiddels is haar blog uitgegroeid tot een fenomeen, verdient ze haar geld met deze flink uit te hand gelopen hobby en heeft dagelijks een ontelbaar aantal bezoekers waar je ú tegen zegt. Ik kan alleen maar vol lof spreken over wat deze meid de afgelopen zes jaar heeft bereikt. Hoe ze van persbericht naar persevent holt, blogs uit haar mouw schudt alsof ze al geschreven zijn en op proffessioneel vlak steeds meer fantastische samenwerkingen op haar cv kan pennen.

The Surprise
En zo kom ik bij de moraal van het verhaal: als deze jongedame de 1000 volgers op Facebook passeerde, gaf ze een complete outfit van webwinkel Conley’s ter waarde van € 930 weg. Het enige wat ik hoefde te doen was een e-mail sturen met mijn kledingmaten. De website regelmatig promoten, deed ik (natuurlijk) al. En toen kreeg ik ergens op een zonnige ochtend in een hotellobby in Londen hét bericht: ik was ben de gelukkige winnaar van deze megaprijs.

The Outfit

Nu zit ik hier met mijn nieuwe, goddelijke lievelingsbroek van 7 for all mankind, mijn glitterjasje die fantastisch bij de decembermaand past en een armband van ultrazacht leer. Mijn Ray-Ban gaat iedere dag mee om bij de minste en geringste zonnestraal op mijn neus te worden gezet en als mijn stijlvolle, zwarte pumps zijn ingelopen, mogen ze mee naar álle feesten en partijen. De zwarte bloes van Kafé Stigur is helaas ietwat koud voor deze winsterse dagen, dus die ligt geduldig op mij te wachten op een ereplaats in mijn kast.

Bedankt Shirley en bedankt Conley’s voor deze fantastische prijs!

16 reacties on “Styleguide.nl en haar 1000 volgers”

 1. Shirley Beantwoorden

  Wauw, wat een ontzettend lief stukje. Ben er helemaal stil van. Thanks! En natuurlijk heel veel plezier ermee! Het is je gegund 🙂

 2. Vera Beantwoorden

  Wat tof!!!!

  Lucky basterd!

  Ben vooral ernstig jaloers op je zonnebril. Die staat al een poosje op m’n verlanglijstje ;-)!

  Geniet ervan hoor!

 3. Anja Beantwoorden

  Woooww, Jij heb me toch een partij geluk zeg! Maar na 6 jaar de blog volgen, vind ik wel dat je het echt verdiend heb!

  ik heb trouwens al wat rondgekeken op je blog, en bij deze meld ik er ook even bij dat je er een volger bij hebt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *