Stukjes..

Ik kom net terug van mijn werk, gelijk de haarverf gepakt die ik gister heb gekocht en in mijn haar gesmeerd. Nu is het wachten.. en dus tijd om weer eens iets te schrijven op mijn web-log.

Elite Model Look
Gister was er naast Sail in Amsterdam nog een gebeurtenis in de Bijenkorf. De halve finale van de Elite Model Look. 90 gelukkige meisjes mochten daar laten zien wat er nu zo bijzonder aan ze was. Zelf heb ik ook meegdaan aan de voorronde, ik was dus niet één van die 90 gelukkige meisjes. Volgend jaar ga ik me gewoon weer opgeven. Het is echt heel erg leuk om mee te doen. Maar dat even terzijde. Ik ben benieuwd wie er in de finale op 8 spetember gaat winnen..

Lowlands
Vandaag was het zover.. thé festival of the year begon(op Rock Werchter na dan).. Lowlands Veel van mijn vrienden gaan erheen. Ik blijf thuis omdat ik ten eerste geen geld heb en ten tweede is het hier kermis. Toch begin ik nu sterk te twijfelen of ik niet beter naar Lowlands had kunnen gaan. (ik hád kunnen sparen..) Het progamma is dit jaar tré cool. Naast muziek kun je ook genieten van comedy, film, literatuur, kunst en specials. Natuurlijk heb ik al mogen genieten van een aantal bands op Rock Werchter aan het begin van de zomervakantie, maar de line up van Lowlands is misschien nog wel beter. Zo zou ik best Apocaltyptica, Bad Religion, Dropkick Murphys, Franz Ferdinand, The Futureheads, Incubus, De Jeugd van Tegenwoordig, Kaiser Chiefs, Korn, Marilyn Manson en Nightwish willen checken. Voor de rest zou ik de Lama’s ook wel willen zien optreden. Helaas zit dit er niet in. Er zijn trouwens best nog meer coole bands die komen, maar die heb ik al gezien (moet even gezegt worden.. raak nog steeds niet uitgepraat over Werchter..) Hopelijk is het weer een beetje goedgezind. Modder is zeker niet fijn met een festival, maar heeft ook wel weer wat. Alhoewel, als het heel warm is, is het ook niet prettig, zeker niet bij de stinkende toiletten. Maar ja, nu begin ik te ijlen.. dus tijd voor een ander onderwerp!

Werk
Terwijl anderen aan het feesten waren op de kermis was ik maandag aan het werk. Ik werk als uitzendkracht bij een meubelbedrijf, de eekhoorn. We maken knock down forniture. Nee, het is niet de bedoeling dat je ze inelkaar beukt, maar inelkaar zet. In de fabriek waar ik dus werk worden de planken gezaagd, geschuurd, geboord, enz. Meubels kun je kopen bij hema en heel veel in Duitsland. Het bedrijf heeft ook een website, *klik*. Daar vind je alle producten. Ik moet zeggen dat ze er best leuk uitzien.. Woensdag moest ik er weer werken. Je wordt trouwens echt hersendood van dit werk. Men neme een plank, leg hem in/op de machine, wachten en pak weer een nieuwe plank en dat zo de hele dag door. De tijd gaat ook véél te langzaam. Gelukkig verdien ik toch nog een beetje geld.. Vandaag heb ik vakantiehuisjes schoongemaakt. 4 welgeteld. Dit was de laatste keer deze vakantie. Ik heb nu wel gemerkt dat mensen echt vies kunnen zijn. Sta je daar een uur te dwijlen om de vloer schoon te maken. En boven het toilet hangen is ook geen pretje. De werktijden zijn wel relaxed. Je bent bezig van 10 uur tot 3 uur. Het is dus niet zo dat je verschrikkelijk hard moet werken om een huisje op tijd af te hebben, maar echt goed voor je rug is het ook niet.

Avond
Dinsdagavond staat de tv op net 5, eerst Desperate Housewives en daarna Gilmore Girls, helaas zijn het nu nog herhalingen, ik kan niet wachten tot het seizoen weer start en we kunnen genieten van de nieuwe afleveringen. Gisteravond ben ik naar Hunnebedland geweest. Best raar, omdat ik nooit op een doordeweekse avond daar ben en ten tweede als ik er ben, ben ik meestal (lees: altijd) bij mijn vriendje. Deze avond dus niet. Vriendin P. en ik werden opgehaald door vriend P. (Klinkt leuk). Omdat vriend M. nog aan het bbqen was besloten wij maar rondjes te gaan rijden op een mini bike. Echt zo stoer! Maar niet echt handig met een rok aan. Hij is zo mini dat je amper je evenwicht kan bewaren. Maar echt vallen kun je niet aangezien je al bijna op de grond zit. Het is wel grappig al waren we een beetje illegaal bezig, maar hee, wie gaat er nou zo’n papiertje halen voor een paar minuten op een stuk speelgoed. Die wet moeten ze even veranderen. Toen we bij vriend M. kwamen was hij nog steeds niet klaar met bbqen dus gingen wij maar naar de Deen. Waar vriendjelief hard aan het werk was en geen tijd had om met ons te praten. Dus gingen we maar weer (nadat we eten hadden ingeslagen). Dit keer was vriend M. eindelijk klaar met bbqen en gingen we een rondrit maken door het mooie hunnebedland met windmolens, gras, boerderijen en ook nog gras en of dat nog niet genoeg was waren er nóg meer windmolens en een dijk. Nog nooit zo genoten van een rondrit, want wij, 20 km verderop wonen natuurlijk in een héél andere omgeving.. yeah.. whatever

Weekend
Komend weekend is het hier kermis. Dat betekend weinig slaap, drinken, ongezond eten en gek doen tot je erbij nervalt. Maar dat hoeft natuurlijk niet.. Vorig jaar was kermis echt heel erg cool. Hopelijk wordt het dit jaar weer zo vet.. maar dat hangt van wat dingen af, pour example het weer of.. dat mijn vriendje kan komen. Maar hee, het is tijd om de verf uit mijn haar te spoelen.. dus tot kijk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *