Charlie and the Chocolate Factory

Chocolade-fabrikant Willy Wonka schrijft een prijsvraag uit waarmee vijf gelukkigen een tour door zijn fabriek kunnen krijgen. De arme jongen Charlie is één van de winnaars. Tijdens de tour krijgen de andere kinderen één voor één met pech te kampen.

Ik vind de oude film en het boek én de musical in mijn jeugd geweldig. Dus ik wilde deze film graag zien, ook het feit dat Johnny Depp erin speelt maakte het dat ik ernaar uitkeer de film te kijken. Maar het viel érg tegen! Willie Wonka was vreemder dan vreemd, de film verliep traag. Ik zat soms dan ook met trommelende vingers naar het beeld te staren. De film was wel mooi gemaakt. Natúúrlijk is alles nep, toch zag alles er heel echt uit. Of de film nu wel of niet het kijken waard is? Mijn advies, wacht een jaar of 10, Charlie and the Chocolate Factory, versie 3.0

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *