12 Most Annoying Facebook Users

22 reacties on “12 Most Annoying Facebook Users”

 1. Anke Beantwoorden

  Haha, ja, herkenbaar. Ik ben zelf op zich meer een Facebooklurker, maar als ik iets post dan is het vaak wel in de selfpromotor/exhibitionist sfeer ben ik bang ;p En af en toe natuurlijk vakantiefoto’s enzo 🙂

 2. Indira Beantwoorden

  Hahaha geweldig! Ik ben denk ik een hele lichte updatomatic, maar niet over rare dingen die je eigenlijk helemaal niet erop wilt hebben 😛

 3. Sylvia Beantwoorden

  Haha, fantastisch! Ik herken mezelf alleen in de self-promotor, maar dat was maar een weekje om m’n columnbundel te promoten, da’s een goed excuus toch? Voor de rest maak ik me nergens schuldig aan geloof ik 😉

 4. Jeske Beantwoorden

  Ik post denk ik gemiddeld 1 a 2x per week zelf wat op facebook. Meestal over de dingen die ik gedaan heb dus wat dat betreft zou ik een updatomatic zijn… maar dan niet 100x per dag. Meestal leuke/fijne dingen die ik wil delen, soms een liedje of een foto.

 5. Lauradenkt Beantwoorden

  Ik denk dat veel mensen mij als self-promotor zien, want ik heb mijn blog aan Facebook gekoppeld 😛 Maar ach, als ze het niet leuk vinden, ontvrienden ze me maar, I don’t care!

 6. Lisa Beantwoorden

  Hahaha, ik herken in ieder figuur wel ÊÊn of meerdere van mijn Facebookvrienden! En mezelf uiteraard in geen enkele 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *