Kamperen of creperen?

Vakantie 2012

“Vakantie op RCN la Ferme du Latois is genieten van de mooiste stranden aan de Atlantische Oceaan, in de landelijke Vendée. Zwemmend, surfend of zeilend de branding bedwingen. Lunchen met fruits de mer op een mondaine boulevard of aan een schilderachtige haven… c’est fantastique!”

Morgenochtend vertrekken vriendjelief en ik met onze volgestouwde auto richting het Zuiden. Gewapend met een zak Daalders, een iPad, de nodige toeristische informatie en een tent genieten wij de aankomende week niet alleen van de rust, maar houden wij jullie ook nog eens op de hoogte van onze belevenissen. Waarom wij (en vooral ik) op een camping (ik ga voor het eerst van mijn leven kamperen!) zou willen staan tussen die gillende kinderen? Nou, dat komt dus omdat we deze vakantie hebben gewonnen! Wat wij allemaal gaan uitvreten kun je natuurlijk volgen op mijn blog, maar ook door de Facebookpagina van RCN Vakantieparken te liken.

Nu we deze zomer voor het eerst de socialympics beleven, is het toch niet meer dan normaal voor twee mediaverslaafden – die elkaar nota bene via het internet leerden kennen – om op socialiday te gaan? En wie kan er nu een beter oordeel vellen over de omgeving en de camping dan de kampeerder zelf?

Dus ook al gaan we op vakantie, we’ll keep in touch!

Vakantie 2012

24 reacties on “Kamperen of creperen?”

  • Danielle Beantwoorden

   @appelig, nou… het valt allemaal dus best mee, ben benieuwd of ik het aan het eind van de week nog zo leuk vind steeds naar het badhuis te moeten lopen! Thanks!

 1. Veronica Beantwoorden

  Ik ben het gewend om te kamperen. Ben vanaf mijn geboorte tot mijn 14e ieder jaar gaan kamperen. Ik vond het altijd geweldig en als het nu zou moeten zou ik het zo weer doen. veel plezier!

 2. Ilja Beantwoorden

  Yay! Have Fun!

  Echt? Maken jullie je alleen druk om het kamperen? Ik ben namelijk heel benieuwd of je de camping in 1x en zonder ruzie hebt weten te bereiken 😉

 3. Marie-José Molenaar Beantwoorden

  Nou het wordt zeker Kamperen met een grote K.
  De camping is mooi, grote plekken lekker weer wat wil je nog meer.
  En ja er zijn wel gillende en soms krijsende kinderen maar daar heb je weinig last van als je met een roseetje ligt te genieten in de zon!
  En ik kan het weten want ik sta er nu zelf ook, en ook zonder kinderen.
  Wie weet tot ziens!

 4. Fam battes Beantwoorden

  Hoi Hoi, wat een leuke verslagen lees ik tot nu toe, en de foto’s zijn heel erg herkenbaar. Ben net door de Ferme strijk heen, zijn een halve week thuis…snik.
  Heerlijk ruim 3 weken gekampeerd, op een ontzettend grote plek! Ga je het themapark nog doen? Is ook indrukwekkend!! Heel veel plezier verder en geniet er maar van…groetjes

  • Danielle Beantwoorden

   @Fam battes, wij genieten nog even een paar dagen! We zijn gisteren naar Puy du Fou geweest, heel gaaf! Daar komt vandaag een blog over! Leuk dat je geniet van onze verhalen, hoop dat het in Nederland ook nog mooi weer wordt! Bedankt voor jullie lieve berichtje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *