Simply the best of 2013

Eigenlijk heb ik geen frisse start nodig. Ik wil gewoon lekker verder gaan met waar ik op 31 december 2013 ben geëindigd. Ik wil blijven dromen van New York, terugdenken aan het strand in Portugal als ik mijn ogen sluit en de beste tante van de wereld zijn voor het allerleukste neefje van het heelal.

Daarom wil ik graag mijn allerhoogste hoogtepunten die bijna de top van the Empire State Building raken met jullie delen. En dat 2014 net zo mooi mag zijn als de zon schijnend op Lady Liberty. Heimwee naar New york? Welnee. Er waren best nog wat andere hoogtepunten in 2013 waarmee ik deze blog kan vullen.

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_09

New York. Oh, wat houd ik van die stad. Dat deed ik al voordat ik ooit een stap had gezet in the Big Apple, maar in mei was het dan eindelijk écht zover en stapten vriendjelief en ik het vliegtuig in om ons tien onvergetelijke dagen in deze wereldstad te begeven. A dream come true.

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_14

25 september 2013. De dag dat mijn neefje geboren werd. De dag dat ik tante werd. Mijn grote zus met zo’n kleine baby, dat is het meest bijzondere moment uit mijn leven. En wat is het een knappe kerel! Nog maar 3 maanden oud en al zo sexy in de camera kijken. Ik ben verliefd.

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_11

En dan ben je ineens Social Media Manager bij het mooiste mediabureau van Nederland. Het is mijn eerste echte grote-mensen-baan en het bevalt hartstikke goed. Ook leuk: MEC Nederlad vond mij via LinkedIn. En dát bleek een match made in heaven!

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_15

Vaste prik. Ieder jaar weer. En dat ziet er uit.

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_13

In augustus pakten we het vliegtuig naar de zon. Algarve in Portugal was onze bestemming. We verbleven in een romantisch hotel in Lagos en genoten van zon, zee, strand, overheerlijk eten en crossten de omgeving rond in onze huurauto. Heerlijkheid!

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_10

Als je al zoveel concerten hebt gezien, kan weinig je nog imponeren. Maar Beyoncé deed dat natuurlijk wel. Zoals je op mijn foto zien, dacht Albert Verline hier hetzelfde over. Mrs. Carter komt écht van een andere planeet. Who runs the world? Juist.

Best of 2013 - Culturalize.nl
best2013_12

Op jezelf wonen is leuk. Maar samenwonen met de liefde van je leven is nog veel leuker. Dus dat deed ik. Inclusief grote mensen interieur en een uitgebreide housewarming. Zittend op de bank, starend naar mijn laptopscherm, besef ik dat ik een gelukkig mens mag zijn!

Wat zijn jouw hoogtepunten van afgelopen jaar?

15 reacties on “Simply the best of 2013”

 1. Sas Beantwoorden

  Wat een leuk overzichtje Danielle! Veel leuke dingen meegemaakt dus.
  Hoe heb je die blauwe ‘vegen’ gemaakt met de tekst erin?
  Zo gaaf 🙂

  Vind je nieuwe layout ook echt super gaaf.

  • Danielle Beantwoorden

   Hi Sas, de blauwe vlek is een brush in Photoshop! Als je wilt weten hoe het precies werkt, moet je even een schreeuw geven op Facebook chat 🙂

 2. Mieke Beantwoorden

  Wat een mooie hoogtepunten! En wat een lieve foto van jullie als oom en tante! Je neefje is echt cute inderdaad.
  Ik hoop dat 2014 ook weer veel goeds voor je in petto heeft!

 3. Femke Beantwoorden

  Wat een leuk ventje heeft je zus gekregen zeg! en ik ben echt jaloers op dat je naar New York bent geweest haha, zo cool!

  Fijn dat je zo een mooi jaar had 🙂
  liefs,
  Femke

 4. appelig Beantwoorden

  Dat zijn mooie hoogtepunten!
  Partner zit erover te denken een cursus tegen vliegangst te gaan volgen om maar een keertje naar New York te kunnen. Dus wie weet kom ik er ook nog eens.

 5. Laura Beantwoorden

  Waaah, had ik gewoon even gemist dat je inmiddels op een andere domein bent verder gegaan. Dus een verlate reacties op dit overzicht. Ik vind hem tof!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *