Shizzle Aapjes Weekend!

Zaterdag:
Eindelijk was het dit weekend weer zover en zag ik mijn shizzledin Elma. Nadat ze twee uur in de trein had gezeten, haalde ik haar op van het station. Eerst was het plan om uit te gaan, maar er was niet zoveel te doen in de buurt dus besloten we een filmpje te huren (en dat werden er drie) Natuurlijk even een korte rondleiding gegeven door mijn prachtige dorp en toen was het tijd voor een appelflap! Daarna werd er bijgekletst en natuurlijk foto’s gemaakt! En echt, véél foto’s. Daarna hebben we ons geinstaleerd in ons bedje en om 1 uur ’s nachts hadden we eindelijk tijd (nou ja het moest maar) om een van de films te kijken, the island, niet echt een topfilm, maar hij kon ermee door. Nog eens een paar uur later vielen we dan eindelijk in slaap.

Zondag:
Hadden we maar de wekker gezet! We werder dus véél te laat wakker. Maar evengoed lekker rustig aan gedaan. Even uitgewaaid op het strand van Wervershoof en Elma het IJsselmeer laten zien. Daarna snel spulletjes gepakt en op weg naar Amsterdam. I love sundayshopping! not. Het was heel heel erg druk in de stad. En het was ook heel warm! Winterjas kon dus thuis gelaten worden. En oh, bakkerij Bart is heel erg lekker! Dus daar hadden we ons avondeten van gemaakt. Tegen 7 uur was het tijd om naar de hmh te gaan voor het concert van 3 Doors Dizzle! We were so extided I just couldn’t hide it. Het voorprogamma bestond uit een vaag mannetje die een liedje zong over zijn favo kleur, groen en uit de band Waltham. Ze waren echt te erg om aan te zien. 50ers (oké waarschijnlijk eind 20) die puberale liedjes stonden te zingen. Ze deden te overdreven en argh, it was frustrating. Maar dat kon te pret niet bederven, als zij dom doen, doen de Shizzle Aapjes ook lekker dom! Ha! Toen eindelijk, kwamen ze het podium op, 3 Doors Down! En ze waren goehoed! Echt heel goed! Dus helemaal vol met energie besloten we toen we thuis waren nog een film te kijken, the butterfly effect, really good movie! En toen, toen was het tijd om heerlijk te gaan dromen over het shizzle concert!

Maandag:
Time to say goodbye.. Het was echt super gezellig! Zere kaken van het lachen en zere voeten van het staan, maar dat was het dit weekend zeker wel waard! Love youuu Heinz!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *