Rock Werchter 2006

Guess who’s back? (We are back in black..) Nee maar niet in zwart, dat is te warm met dit weer. Maar Rock Werchter was errug geslaagd. Oke dat was héél erg warm, té warm, je smolt gewoon weg en zweette je dood. Liters water werden er gedronken en de waterbalonnen vlogen in het rond. ’s Ochtends werd je je tent uitgebrand en had je een heerlijke zweetsnor. Wolkjes en een zuchje wind waren ineens heel geliefd en iedereen hoopte toch wel op een paar druppeltjes regen. Dat in tegenstelling tot vorig jaar dus ver te zoeken was (toen paradeerden we door de modder). Maar ja, ik kijk nu alweer uit naar Rock Werchter 2007! Voor de foto’s klik je hier.

Dag 1: Donderdag
Om kwart voor 3 (!) ging de wekker en vertokken we met 7 auto’s richting Werchter. Onderweg even gestopt voor een plaspauze enzo en na een voorspoedige reis van 4 uur waren we er. Auto parkeren, spullen uitladen en sjouwen maar naar camping a3 (de beste!). Daar gelijk een stuk grond afgebakend voor onszelf en tenten opgezet, luchtbedden opgepomt en tassen naar binnen gegeooid om vervolgens lekker in de schaduw (en nar een tijdje toch in de zon) de tijd door te brengen met chillen. Om 5 uur zou het progamma beginnen en zagen we Matisyahu, Deftones, Tool, Manu Chao (hoogtepunt!), Red Hot Chili Peppers, Dead Cab For Cutie en Black Eyed Peas.

Dag 2: Vrijdag
De dag van Skin met haar sexy roze legging, Editors zonder vooraan de staan, Kanye West die echt niks was, Sean Paul die wat meer bekender liedjes mocht zingen, een live concert van Live, Anouk met een nieuwe haarkleur, Muse een van de hoogtepunten, The Who en die ene leuke Vlaamse gozer.. (meer informatie persoonlijk bij mij te krijgen)

Dag 3: Zaterdag
Vandaag zagen we Wolfmother waarvan ik nog steeds niet doorheb wie het nu precies zijn en Arsenal met daarop volgend de leukste bandjes van het moment, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, The Raconteurs en Franz Ferdinand. Daarna zong ik natuurlijk uit volle borst mee met ‘a song to say goobye’ toen Placebo bezig was. Zag ik een deel van het optreden van Goldfrapp en sloot deUS de dag af.

Dag 4: Zondag
En nog steeds niet gedouched.. Vandaag Nailpin, Danko Jones, Eels, Starsailor, Robert Plant, Ben Harper, Hooverphonic, Depeche Mode en het gemste optreden van the Feeling.

Dag 5: Maandag
Heerlijk stinkend de tent weer opruimen en de tassen vullen. Om half 11 vertrokken me met de auto. We aten net over de grens bij La Place en om kwart over 4 was ik weer thuis. En ja, toen was het tijd voor een douche en lekker uitgebreid op de wc zitten. Ha!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *