De Alan Fanclub

Gister vertok mijn allerliefste shizzle aap naar haar familia in Bosnie. Ik heb heel hard gehuild, geschreeuwd, gegild, gestamt, geschopt en geblaat, maar niets van dat alles mocht helpen, ze vertok gewoon zonder pardon. Oké, oké, ik ben ook de beroertste niet en gun haar ook wel weer twee fijne weken bij haar familie, maar dat ik haar zo lang moet missen is best een heel zware taak hoor. De taak wordt ook nog eens zwaarder gemaakt als mijn zusje morgen naar Italie vertrekt. Nou ja, ik geef ze ook wel groot gelijk, de afgelopen maand was ik ook niet echt bij hen in de buurt.

Een tijd geleden beloofde ik Elma een stukje te schrijven over haar allerliefste schattigste neefje Alan waarmee ze nu dus twee weken kan doorbrengen en samen naar mij kunnen zwaaien vanaf een Bosnische bergtop. Nou dit logje wil ik dus speciaal aan Alan wijden. Want hij is slim, schattig, cool, sexy, gaaf en zó lief! Toen Elma een paar foto’s stuurde moest ik deze ook gewoon met jullie delen. Dus hieronder kun je Alan bewonderen. Vooral de tweede foto met de pollepel vind ik geweldig, waarbij hij zijn hart en ziel volledig overgeeft aan een Bosnische slager en het lied zingt vol overgave en passie.

Laat een reactie achter als u zich ook aanmeldt voor de Alan-fanclub.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *