OOTD: A Day At The Park

Vorige week mocht ik met mijn vriendinnetje Lesley mee naar A Day At The Park in het Amsterdamse Bos. Dubbel feest, want het festival is op fietsafstand van mijn huis, de zon scheen volop en het was niet alleen hartstikke leuk om Lesley weer te zien, maar ook erg fijn iemand te hebben om een mini Outfit Of The Day fotoshoot mee te houden. En zo geschiedde…

De Jumpsuit

Mijn nieuwe jumpsuit die ik kocht in de sale bij Sissy Boy hing al een week pontificaal in de slaapkamer. Er moest binnenkort toch een dag komen waarop ik het ding ook daadwerkelijk aan kon trekken? Die dag kwam. Precies een week later. Hartstikke onhandig op het toilet natuurlijk, maar zo’n jumpsuit is oh zo fijn als de thermometer de 30 graden aantikt, je zonder poespas op de fiets kunt stappen en je favoriete dansmoves showt zonder een halve striptease te vertonen (dat deed je tenslotte al op de wc).

De Accessoires

De outfit maakte ik af met mijn favoriete accessoires: mijn zonnebril van Charlotte Ronson for Vogue Eyewear, horloge van Fossil, armbandje (met de tekst ‘You’re Awesome’ die ik kreeg van mijn vriendje) van Anna+Nina, ketting gewonnen via Larissa en de fringe tas die ik kocht in Spanje vorige zomer. Mijn golden oldie bruine gladiolen sandaaljes trok ik voor de gelegenheid ook weer eens uit de kast. Kijk je mee, naar mijn outfit of the day at the park?

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Outfit Of The Day: A Day At The Park

Wat vind jij van mijn outfit?

20 reacties on “OOTD: A Day At The Park”

 1. Lesley van de Langkruis

  Hahah superleuk! Ik heb hem ingepland staan voor aanstaande woensdag 😉 Grappig want jij hebt precies dezelfde foto aan het eind als ik hahahaha 😀 Love you!!

 2. Mijntje

  Hoi Danielle, wat een leuk evenement lijkt mij dat zo te zien en lezen zeg!
  En je outfit staat je super. Erg gezellig en comfy ook nog eens volgens mij.
  Greets en liefs,
  Mijntje.

 3. Jenn

  Leuk! Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van jumpsuits, maar deze vind ik super, lijkt me heerlijk ook met hoge temperaturen 😀

  • Danielle

   Ik stiekem ook niet, maar toen ik deze ging passen was ik verkocht… hij zit echt heerlijk!

 4. Dina

  Jouw outfits zijn altijd leuk. Gezellig hoor, zo’n dagje! De schommelfoto’s zien er zo leuk uit. KUSJE!

 5. Ysanne

  Haha, wat een leuke blog heb jij! Ik vind je playsuit heel tof met die kleuren, staat je goed!

 6. Puck

  Ik heb pas ook voor het eerst zo’n jumpsuit aangedaan, kwam er dus pas op de wc achter dat dat eigenlijk niet zo heel praktisch is… En dat was zo’n dixie op een festival. Toen heb ik even staan vloeken! Maar ze zijn wel leuk. Vooral erg vrolijk zo met al die bloemen bij jou.

  • Danielle

   Oepsssssss, ik kan me precies voorstellen hoe je daar in de Dixie stond… wat een ramp!

 7. Janneke

  Erg leuk, maar lijkt me inderdaad niet zo praktisch… en ik ben nogal van het praktische 😉

 8. Sammie

  Leuke outfit! Die laatste foto van jullie samen vind ik heel erg leuk, gezelligheid straalt er van af!

 9. Merel

  Superleuke jumpsuit! Hou er wel van als ze een mouwtje hebben. En inderdaad, wc-DRAMA. Lekker op die dixies ook, of hadden ze een beetje fatsoenlijke toiletten daar? Maar goed, alles om er trendy bij the lopen natuurlijk ;).

  • Danielle

   Thanks! En gelukkig waren het gewoon ‘hokjes’ die goed schoon werden gehouden, daar moest je dan wel weer 3 euro voor betalen…

Reacties zijn gesloten.